Jump to content
Real Photos 2023 ×
LBN<3

Podanie na ADMIN'a LBN<3

Recommended Posts

Nick:LBN<3

Imię:Marcin

Staż na serwerze: 40dni

Doświadczenie: 8 lat gram w Cs'a z małymi przerwami

Znajomość AMX [0/8]:5

Czy byłeś / byłaś już adminem?: Oczywiście że tak, pełniłem funkcje admina na kilku sieciach, więc admin to dla mnie nic nowego.

Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?:3 godziny codziennie czasami więcej zależy od dnia, przeważnie gram po południu a także późnymi godzinami.

Dlaczego Ty?: Chce zostać adminem, ponieważ często gdy wchodzę na serwer to nie ma admina. Wchodzę w różnych godzinach czasami o 9rano a czasami o 1 w nocy. Chciałbym pomóc w rozwinięciu serwera oraz promować go jak najbardziej się da. Zadbać o porządek, trzymać się 100%regulaminu dla każdego gracza bez wyjątków. W takich sytuacjach jestem jak najbardziej poważny i nie ma mowy o żadnej "zabawie" ponieważ admini reprezentują opinię na temat całej serwerowni. Poprzez np. napisanie do mnie na GG\STEAM   mogę wejść od razu na serwer, gdyby mnie nie było. Jestem dość kulturalny, czasami się jakieś tam słówko przez mikrofon wypsnie się , no to już takie życie jest, szybko nawiązuje kontakt z różnymi osobami. 

Kontakt: Steam,GG bądź forum.

STEAM: Steam_0:0:1171443 | LBN<3

Akceptujesz regulamin admina?:Tak, oczywiście.

Akceptujesz regulamin serwera?:Tak, oczywiście.

@@H.A.N

Wiem, wiem - na forum może aż takiej dużej aktywność nie mam, ale da się wszystko poprawić - więc to tylko lada dzień i się zmieni :)

Twoja aktywność na forum jak i serwerze jest bardzo duża, podanie przekonujące. Dodatkowym plusem jest Twój wiek oraz staż na serwerze. Jestem na wielkie tak! Potrzeba nam takich ludzi jak Ty na stanowisku admina :)

• Like 1

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.