LBN<3 Posted March 20, 2015 Share Posted March 20, 2015 Nick:LBN<3 Imię:Marcin Wiek:18 rocznikowo 19 Staż na serwerze: 40dni Doświadczenie: 8 lat gram w Cs'a z małymi przerwami Znajomość AMX [0/8]:5 Czy byłeś / byłaś już adminem?: Oczywiście że tak, pełniłem funkcje admina na kilku sieciach, więc admin to dla mnie nic nowego. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?:3 godziny codziennie czasami więcej zależy od dnia, przeważnie gram po południu a także późnymi godzinami. Dlaczego Ty?: Chce zostać adminem, ponieważ często gdy wchodzę na serwer to nie ma admina. Wchodzę w różnych godzinach czasami o 9rano a czasami o 1 w nocy. Chciałbym pomóc w rozwinięciu serwera oraz promować go jak najbardziej się da. Zadbać o porządek, trzymać się 100%regulaminu dla każdego gracza bez wyjątków. W takich sytuacjach jestem jak najbardziej poważny i nie ma mowy o żadnej "zabawie" ponieważ admini reprezentują opinię na temat całej serwerowni. Poprzez np. napisanie do mnie na GG\STEAM mogę wejść od razu na serwer, gdyby mnie nie było. Jestem dość kulturalny, czasami się jakieś tam słówko przez mikrofon wypsnie się , no to już takie życie jest, szybko nawiązuje kontakt z różnymi osobami. Kontakt: Steam,GG bądź forum. STEAM: Steam_0:0:1171443 | LBN<3 Akceptujesz regulamin admina?:Tak, oczywiście. Akceptujesz regulamin serwera?:Tak, oczywiście. @@H.A.N Wiem, wiem - na forum może aż takiej dużej aktywność nie mam, ale da się wszystko poprawić - więc to tylko lada dzień i się zmieni :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
noiz Posted March 20, 2015 Share Posted March 20, 2015 Twoja aktywność na forum jak i serwerze jest bardzo duża, podanie przekonujące. Dodatkowym plusem jest Twój wiek oraz staż na serwerze. Jestem na wielkie tak! Potrzeba nam takich ludzi jak Ty na stanowisku admina :) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
H.A.N Posted March 20, 2015 Share Posted March 20, 2015 Myślę że można dać Ci szansę, tylko częściej udzielaj się na forum :> Steam +Ogar +Wiek + 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
.:Tomek:. Posted March 20, 2015 Share Posted March 20, 2015 Jak najbardziej jestem na TAK + Wiek + Steam + Aktywność na serwerze + Aktywność na forum + Amx + Ogarnia + Doświadczenie 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TerrorSquad Posted March 20, 2015 Share Posted March 20, 2015 Jestem na Tak - Steam - Ogarniety - Wiek - Amxx - Staż - Aktywność :) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gapciu Posted March 20, 2015 Share Posted March 20, 2015 Również jestem na tak, aktywny, wydajesz się ogarniętą osobą, wiek jest można dać ci szanse. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
cLiNiC Posted March 20, 2015 Share Posted March 20, 2015 Jestem na Tak -wiek -aktywnosc -steam -amx 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts