Rumcajs Posted January 12, 2022 Share Posted January 12, 2022 Twój nick: Rumcajs' Nick admina banującego: Kiniaczek Data/Mapa: 12.01.2022 / de_dust2 SteamID: Serwer (mod): only dd2 Opis sytuacji: Witam dostalem nieslusznie perma. Wbilem na server normalnie myslac ze ktos inny mi zdjal wczesniejszego nieslusznego bana. Nie bylo zadnych kombinacji z ip.. Kiniaczek ma jakis problem ze soba bo dal mi bana bezpodstawnie. Wycinek z konsoli: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Łasica Posted January 12, 2022 Investor V.I.P Share Posted January 12, 2022 5 minut temu, Rumcajs napisał: Nie bylo zadnych kombinacji z ip. a ja widzę, że IP sobie zmieniłeś i wszedłeś na aktywnym banie na serwer, bo nikt Ci bana nie zdjął. zgodnie z regulaminem: "Granie na aktywnym banie: PERM" Admin nie ma żadnego problemu z nikim - po prostu dostałeś bana bo wszedłeś na aktywnym - tyle i aż tyle. 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Łasica Posted January 12, 2022 Investor V.I.P Share Posted January 12, 2022 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts