Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick na serwerze: ™Hs^Sport!nG #Naomi <3 ,nick na ktorym grałem   teraz aktualny bo zmieniłem,  ™Hs^Sport!nG #Fattal <3
Staż na serwerze(Tutaj podaj link do swojego GT):https://www.gametracker.com/player/™Hs^Sport!nG %23Naomi <3/54.38.134.235:27015/
Doświadczenie w adminowaniu:4 miesiące byłem adminem na *****
Znajomość sourcemoda [0/10]:  mocne 9/10
Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?:tygodniowo z 12 h, dziennie nie jestem w stanie okreslic gdyż w od poniedziłku do piątku nie ma mnie praktycznie w domu 
Dlaczego Ty?:
A więc tak, jestem młodym graczem który rozpoczą przygodę z counter strike global offensive jakos  w 2015r. Po kilku miesięcznym uczenia sie strzelać do botów
znalazłem sie na serwerach społecznościowych na których nawiązałem wiele znajomości oraz sie wiele się nauczyłem, i  wreszcie trafiłem do was :D .Kolejny raz chciałbym sprobowac swojich sil z rolą admina, więc będę próbował być odpowiednim adminem. Chciałbym aby na serwerze zapanowała harmonia aby granie na serwerze stało sie jeszcze lepszą zabawą. Ostatnim czasem bardzo dużo gram na serwerze od rana do wieczora, czasem widze osoby które łamią regulamin. Mam także dobry kontakt z ludzimi na serwerze. Z mojego dużego doświadczenia umiem rozpoznać osobę która czituje.

Posiadasz mikrofon?:Tak
Kontakt:dc;Pardiah#5085
SID:STEAM_1:1:104349414

Posiadasz konto prime?: Tak

• Lubię to! 2
  • Premium
Opublikowano

-regulamin forum leży, nawet go nie przeczytałeś

-konto zrobione pod podanie

+ SM mocne. Czyli jakiś prosty plugin napisać umiesz? ;d

+aktywność na serwerze.

- sory, tutaj to zmienie, zauważyłem wczoraj jak i dziś jak siedziałem na spec, że lubiiszz prowokować szczególnie młodszych graczy

do tego co napisał @ dejmano-  ma racje, często celi nie robisz

na nie

• Lubię to! 1
  • Przykro mi 1
Opublikowano

+SM

+Gametracker nawet git

+/- Wiek

+ Masz doświadczenie

+ Aktywność

- Konto pod podanie, aczkolwiek to jest mały minusik ( Sam jak składałem miałem swieże konto.)

Jestem na TAK

• Lubię to! 1
  • Dzięki 1
  • Legenda
Opublikowano

Nie.

Strasznie dziecinne zachowanie. Zbyt często odwalasz, trollujesz, kampisz, jesteś problematyczną osobą. Brak mutacji, problemy z kulturą. Nie chcę współpracować z taką osobą, przynajmniej nie teraz.

• Lubię to! 2
  • Przykro mi 1
Opublikowano

Na dzień dzisiejszy z takich zachowaniem na serwerze możesz pomarzyć o jakiejkolwiek randze. Wiele osób się skarży na Ciebie, że wyzywasz,prowokujesz oraz tak jak @ dejmano-  wspomniał trolujesz. Sam nie raz Cię wyrzucałem z serwera bo wchodzisz i stoisz afk pare rund. Wchodzisz ponownie i znowu stoisz. Popraw swoje zachowanie i "dorośnij" do funkcji Admina wtedy pomyślimy o przyjęciu. 

• KAT 1
  • Uwielbiam 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.