seb4 Posted January 7, 2022 Share Posted January 7, 2022 Nick oskarżyciela:♥/Seb4/RuufuSss Nick oskarżonego:𝘽𝙤𝙩 𝙆𝙞𝙘𝙞 SID oskarżonego:STEAM_1:0:163029319 Data i czas zdarzenia: 11:45 jakoś 07.01.2022 Przebieg sytuacji:Chłop grać nie potrafi przy czym mówi że gram na wspomagaczach i twierdzi że płacę administracji za nie dawanie mi bana za granie na wspomagaczach Dowody: Wycinki z konsoli- 𝘽𝙤𝙩 𝙆𝙞𝙘𝙞 : Ciekawe ile adminow jest za Toba 𝘽𝙤𝙩 𝙆𝙞𝙘𝙞 : i ile placisz na serwer 𝘽𝙤𝙩 𝙆𝙞𝙘𝙞 : Skoro macie takie infomacje na temat rufusa to trzeba go koniecznie zbanować, dlaczego ten gracz ma psuć gre innym ? Od siebie chciałem dodać że dostałem już bana po czym dostałem unbana jeśli admini chcą mnie sprawdzić zapraszam bardzo najczęściej gram w godzinach 7-13/14 w tygodniu (nie zawsze) 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vanilla. Posted January 7, 2022 Sponsor V.I.P Deserved Woman Share Posted January 7, 2022 Nie ma tu żadnej podstawy, aby kogoś ukarać. Co chwile ktoś gada, że ktoś czituje, jakbyśmy mieli banować za takie coś, to byśmy chyba graczy w ogóle nie mieli. Też nie jest to jakoś nagminnie robione, tylko raz, więc po prostu nie dawaj się sprowokować takimi tekstami. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vanilla. Posted January 7, 2022 Sponsor V.I.P Deserved Woman Share Posted January 7, 2022 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts