Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick oskarżyciela:♥/Seb4/RuufuSss
Nick oskarżonego:𝘽𝙤𝙩 𝙆𝙞𝙘𝙞
SID oskarżonego:STEAM_1:0:163029319

Data i czas zdarzenia: 11:45 jakoś 07.01.2022
Przebieg sytuacji:Chłop grać nie potrafi przy czym mówi że gram na wspomagaczach i twierdzi że płacę administracji za nie dawanie mi bana za granie na wspomagaczach
Dowody:

Wycinki z konsoli-

𝘽𝙤𝙩 𝙆𝙞𝙘𝙞 :  Ciekawe ile adminow jest za Toba

𝘽𝙤𝙩 𝙆𝙞𝙘𝙞 :  i ile placisz na serwer

𝘽𝙤𝙩 𝙆𝙞𝙘𝙞 :  Skoro macie takie infomacje na temat rufusa to trzeba go koniecznie zbanować, dlaczego ten gracz ma psuć gre innym ?foru1.thumb.png.f10f2722669fb560f81d7b7913eff628.pngforum2.thumb.png.0fddaaab678c92e834937ea1aa97efad.png

Od siebie chciałem dodać że dostałem już bana po czym dostałem unbana jeśli admini chcą mnie sprawdzić zapraszam bardzo najczęściej gram w godzinach 7-13/14 w tygodniu (nie zawsze)

• Lubię to! 1
  • Dzięki 1
  • Katowicz
Opublikowano

Nie ma tu żadnej podstawy, aby kogoś ukarać. Co chwile ktoś gada, że ktoś czituje, jakbyśmy mieli banować za takie coś, to byśmy chyba graczy w ogóle nie mieli. Też nie jest to jakoś nagminnie robione, tylko raz, więc po prostu nie dawaj się sprowokować takimi tekstami.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.