Jump to content
W3roniczka

Miesięczne Q&A

Recommended Posts

* Nazwa propozycji / błędu :
Miesięczne Q&A
* Dlaczego  mamy wprowadzić daną propozycje na serwer FFA :
Myślę, że opcja ''podsumowania'' miesiąca będzie rozwiązywała wszelkie pytania i będzie  najważniejsze co, to super zabawę,
aczkolwiek poznania innych jak i  FFA. Uważam, że jest to ambitny pomysł, który nie wymaga chorobliwie dużo pracy 
a wychodzi naprawdę dobra zabawa 
* Opis propozycji / błędu :
1 dnia każdego miesiąca będzie publikowany post z pytaniami podsumowującymi nasze FFA(w tym pytania o graczy) w danym miesiącu takimi jak:
- Największa gaduła na serwerze:
-Najlepsza mapa:
-Najzabawniejsza osoba na serwerze:
Na pytania będzie mógł odpowiedzieć każdy, poprzez oznaczenie użytkowania(@) po zadanym pytaniu np:
Największa gaduła na serwerze:  @przykład, oczywiście  bez żadnych niepotrzebnych nam
 spięć, liczy się dobra zabawa!
* Link do pluginu bądź mapy :
--------------------
 W razie pytań dotyczących mojej propozycji pytać śmiało.

• Like 2
  • I love it 2

Jeżeli znajdą się chętni do takiego Q&A w sensie do prowadzenia tego to czemu nie :default_happy:. Zawsze to jakaś odskocznia dla serwera. Jedynie w czym widzę problem to z ludźmi którzy będą się wypowiadać bo zazwyczaj gracze żyją graniem na serwerze niż biorąc uczestnictwo w życiu forum :catgrump:.

Podsumowując, jestem za.

• Thanks 1

Można by zrobić coś Takiego czemu nie.

Najlepiej zapraszać wtedy z serwera ludzi na forum by wpisywać Takie Q#A, że Taki temat istnieje tak, z upływem czasu to się rozwinie na Swój sposób i może być to fajna sprawa.

• I love it 1

• 3 weeks later...
  • 2 months later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.