W3roniczka Posted January 6, 2022 Share Posted January 6, 2022 * Nazwa propozycji / błędu : Miesięczne Q&A * Dlaczego mamy wprowadzić daną propozycje na serwer FFA : Myślę, że opcja ''podsumowania'' miesiąca będzie rozwiązywała wszelkie pytania i będzie najważniejsze co, to super zabawę, aczkolwiek poznania innych jak i FFA. Uważam, że jest to ambitny pomysł, który nie wymaga chorobliwie dużo pracy a wychodzi naprawdę dobra zabawa * Opis propozycji / błędu : 1 dnia każdego miesiąca będzie publikowany post z pytaniami podsumowującymi nasze FFA(w tym pytania o graczy) w danym miesiącu takimi jak: - Największa gaduła na serwerze: -Najlepsza mapa: -Najzabawniejsza osoba na serwerze: Na pytania będzie mógł odpowiedzieć każdy, poprzez oznaczenie użytkowania(@) po zadanym pytaniu np: Największa gaduła na serwerze: @przykład, oczywiście bez żadnych niepotrzebnych nam spięć, liczy się dobra zabawa! * Link do pluginu bądź mapy : -------------------- W razie pytań dotyczących mojej propozycji pytać śmiało. 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bullet Posted January 9, 2022 Share Posted January 9, 2022 Jestem na tak, świetny pomysł.. ahh ohh eh 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eon Posted January 9, 2022 Share Posted January 9, 2022 Jeżeli znajdą się chętni do takiego Q&A w sensie do prowadzenia tego to czemu nie . Zawsze to jakaś odskocznia dla serwera. Jedynie w czym widzę problem to z ludźmi którzy będą się wypowiadać bo zazwyczaj gracze żyją graniem na serwerze niż biorąc uczestnictwo w życiu forum . Podsumowując, jestem za. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
os(A) Posted January 9, 2022 Share Posted January 9, 2022 Jestem na tak, jeśli @ W3roniczka masz czas i chęci by się tym zająć to myślę, że może to być dobra reklama dla serwera i poznania ludzi tu grających bliżej 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikizafrki Posted January 12, 2022 Share Posted January 12, 2022 Można by zrobić coś Takiego czemu nie. Najlepiej zapraszać wtedy z serwera ludzi na forum by wpisywać Takie Q#A, że Taki temat istnieje tak, z upływem czasu to się rozwinie na Swój sposób i może być to fajna sprawa. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
.:Szwagier:. Posted February 2, 2022 Share Posted February 2, 2022 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karcok Posted April 22, 2022 Sponsor Share Posted April 22, 2022 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts