B O M B E L Posted January 6, 2022 Share Posted January 6, 2022 Witam, przychodzę z propozycja dodanie dżwięków tak jak to było kiedyś na serwerach. * Opis propozycji / błędu : Dżwięki po zabiciu * Opis propozycji / błędu :Wyglądało bo to tak że tylko gracz który zabił może to słyszeć nie cały serwer. :D po zabiciu kosą dziabnął mnie itp, każdy z bardziej doświadczonych graczy będzie wiedział o co chodzi. * Dlaczego mamy wprowadzić daną propozycje na serwer FFA: : Myślę umiliło by to grę, ponieważ już mniej spotyka sie tego typu dżwięki jak kiedyś. :) * Link do pluginu bądź mapy : Niestety nie mogę znależć To wszystko. MILEGO DNIA/WIECZORU 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
.:Szwagier:. Posted January 9, 2022 Share Posted January 9, 2022 Dźwięki już są na serwerze wystarczy wpisać /menu i wtedy ustawiasz dźwięki jakie chcesz . Link to comment Share on other sites More sharing options...
.:Szwagier:. Posted January 9, 2022 Share Posted January 9, 2022 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karcok Posted April 22, 2022 Sponsor Share Posted April 22, 2022 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts