Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick:koles''

Nick admina banującego:Aspirant Sztabowy Eon

Data/Mapa:05:01:2022 , de_aztec

SteamID:2080449535

Serwer (mod):Serwer cs 1.6 FFa                               

Opis sytuacji:Dostałem bana za czitowanie , nie mam żadnych cheatow jeśli mam udowonić to prosze o zrobienie ss moge chętnie wstawić , dodam ze na tym serwerze dostalerm 3 raz bana :)) Prosze o pomoc!!

Wycinek z konsoli:
[AMXBans] ===============================================
[AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze!
[AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ Katujemy.eu
[AMXBans] Powod: 'Czitowanie'
[AMXBans] Dlugosc bana: 'permanentnie'
[AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_1:0:2080449535'
[AMXBans] Twoje IP: ''
[AMXBans] =======================================

• Donator
Opublikowano

Link do demka --> HERE

Rozpiska:

08:26 - [Slow 1/4] Słabo widać bo za późno włączyłem nagrywanie demka. Model przeskoczył był już za skrzynką a trafil w klatę. Piękny silencik (+b)
08:34 - Bez infa widać jak już celowniczek najeżdza na model, miód malina po prostu (+b)
12:09 - [Slow 1/4] Celownik najeżdza poza model, trawia poza model a wchodzi klata, tutaj raczej rage lekki jak w 08:26 (+b)
14:49 - [Slow 1/4] Dziwnie celownik drży po modelu (-/+b)
17:14 - Dziwne bh na dodatek, za bardzo tego na demku nie widać (-b)
17:54 - Celownik strasznie skacze po modelu i wszystko trafia idealnie. Nie chcę się czepiać ale dziwne moim zdaniem lub mogę się mylić (-/+b)

Pierwsze 3 akcje dla mnie spalone, dalej gra inaczej. Możliwe, że ma ten aim na on/off lub działa na dalekie odległości. Na dodatek dziwne skoki celownika mnie nie zapokoiły, tutaj myślę nad jakimś dobrym legit configiem lub semi. Sami oceńcie :default_happy:.

• Lubię to! 1
  • Haha 2
  • Zasłużony
Opublikowano

08:26 - [Slow 1/4] Słabo widać bo za późno włączyłem nagrywanie demka. Model przeskoczył był już za skrzynką a trafil w klatę. Piękny silencik (+b)     ///    +b
08:34 - Bez infa widać jak już celowniczek najeżdza na model, miód malina po prostu (+b)       ///    -b    widać, że leci z bramy dwóch. Jeden pada od niego, więc gdzie może być drugi? No, to mi nie wygląda na "bez infa" - dodatkowo w 8:33:00 widać model, który się pokazuje, więc podejrzany już wie, gdzie jest enemy. Sam head z 8:36 mógł być fartem lub standardowa miejscówka. 
12:09 - [Slow 1/4] Celownik najeżdza poza model, trawia poza model a wchodzi klata, tutaj raczej rage lekki jak w 08:26 (+b)   /// -b prawa ręka imo
14:49 - [Slow 1/4] Dziwnie celownik drży po modelu (-/+b)   /// +b gdzie on ma rozrzut? celownik się rozszerza, ale kule lecą idealnie w jego środek 
17:54 - Celownik strasznie skacze po modelu i wszystko trafia idealnie. Nie chcę się czepiać ale dziwne moim zdaniem lub mogę się mylić (-/+b) /// +b brak rozrzutu

8:57 (ode mnie) - dziwne, że nie zauważyłeś tej pięknej głowy z Deagle'a, kiedy celownik jest obok modelu. +b
12:42 (ode mnie) lekki shake po strzale z deagla +/-

Ban zostaje.

• Uwielbiam 1
  • Premium
Opublikowano
W dniu 6.01.2022 o 10:34, Łasiczka napisał:

08:26 - [Slow 1/4] Słabo widać bo za późno włączyłem nagrywanie demka. Model przeskoczył był już za skrzynką a trafil w klatę. Piękny silencik (+b)     ///    +b
08:34 - Bez infa widać jak już celowniczek najeżdza na model, miód malina po prostu (+b)       ///    -b    widać, że leci z bramy dwóch. Jeden pada od niego, więc gdzie może być drugi? No, to mi nie wygląda na "bez infa" - dodatkowo w 8:33:00 widać model, który się pokazuje, więc podejrzany już wie, gdzie jest enemy. Sam head z 8:36 mógł być fartem lub standardowa miejscówka. 
12:09 - [Slow 1/4] Celownik najeżdza poza model, trawia poza model a wchodzi klata, tutaj raczej rage lekki jak w 08:26 (+b)   /// -b prawa ręka imo
14:49 - [Slow 1/4] Dziwnie celownik drży po modelu (-/+b)   /// +b gdzie on ma rozrzut? celownik się rozszerza, ale kule lecą idealnie w jego środek 
17:54 - Celownik strasznie skacze po modelu i wszystko trafia idealnie. Nie chcę się czepiać ale dziwne moim zdaniem lub mogę się mylić (-/+b) /// +b brak rozrzutu

8:57 (ode mnie) - dziwne, że nie zauważyłeś tej pięknej głowy z Deagle'a, kiedy celownik jest obok modelu. +b
12:42 (ode mnie) lekki shake po strzale z deagla +/-

Ban zostaje.

Link do demka: https://megawrzuta.pl/download/5a4b10d10294e9637312bf4bd5b19798.html 

Wszystkie czasy na -b

Demko czyste.  Dajcie mu UB @ k ejmaN.

@ dejmano-   +1 za interwencje. 

• Lubię to! 4
  • Dzięki 1
Opublikowano

Nie zauważyłem nic ciekawego w tym demku. Kolejny gracz z wyższej półki, który wie co się dzieje na mapie i wie co robi. 

• Lubię to! 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.