EmerytBC Posted January 4, 2022 Share Posted January 4, 2022 Witam serdecznie jest to moj pierwszy post na forum niestety z malymi uwagami: nie chce pisac tu w formie skargi lecz prosic o przyjrzeniu sie problemowi jakim sa lagi i teleporty niektorych graczy gdzie ping im skacze do 350 robia teleport wylazi zabija a ty go widzisz jak juz po wszytskim to nie jest fajne dla graczy ktory jest ta strona pokrzywdzona. awdma i admin enWil wybacz jezeli zle napisalem sa tego glownym przykladem gracz bez flag zostaje wywalony nie wiem nie chce sklamac za 100? 150? ale wystarczy miec flagi i server ominie takiego gracza wiec tu moja uwaga do was aby to jakos uporzadkowac. nie mam do nikogo indywidualnych uprzedzen podalem wasze nicki jako przyklad ale takich osob jest wiecej 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
.:Szwagier:. Posted January 9, 2022 Share Posted January 9, 2022 Dziś siedzieliśmy trochę czasu z @ mpN` żeby to poprawić i aby gra wyglądała lepiej nawet możecie to zauważyć po pingu . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karcok Posted April 22, 2022 Sponsor Share Posted April 22, 2022 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts