MartinekGDZ Posted January 4, 2022 Share Posted January 4, 2022 Twój nick: MartinekGDZ Nick oskarżonego: nietoperze 11 SID oskarżonego (komenda status): - Godzina i data przewinienia: Przed chwilą. Opis sytuacji: Naliczyłem się kilku przewinień u tego admina, począwszy od zmiany drużyny na wygrywającą, afk kilku rundowe będąc w grze, nienaturalne dźwięki przez mikrofon. Kończąc na obrażaniu, bo nie pobiegłem tam gdzie chciał.. chłopie jest 10 rano a ty wchodzisz wydajesz z siebie jakieś dziwne dźwięki i jeszcze mówisz mi jak mam grać w 20 letnia grę, rzadko wychodząc w ogóle na +. A jak wracam Ci uwagę, to obrażasz i grozisz banem. Dowody (demo, SS, świadkowie): Hltv nie rejestruje dzwięku, swojego pov nie mam, jak mogłem przewidzieć przyszłość. Nie graliśmy sami, wezwania nikomu nie wręczyłem. Uwagi (opcjonalne): Jest to przykład anty admina, infantylny, nie wytonowany, zwracający na siebie uwagę. Jak robicie serwer pod usługi psując prostotę gry, to chociaż administrację dobierajcie dojrzałą i odpowiedzialną. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
onajN Posted January 4, 2022 Share Posted January 4, 2022 Gracz " nietoperze11 " już od dawna u Nas nie adminuje, a bez dowodów na gracza nic zrobić nie mogę. Demka z hltv rejestrują dźwięk więc, jeżeli nie chcesz żeby skarga została odrzucona to dostarcz demko z dokładnymi czasówkami. Gdy tylko gracz wejdzie na serwer otrzyma mute na zawsze. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MartinekGDZ Posted January 4, 2022 Author Share Posted January 4, 2022 Rzeczywiście u was rejestruję, pierwszy raz się z tym spotykam, przepraszam. Oczekiwałem dojrzałego przepraszam, ale skoro sprawa sama się rozwiązała , a oto demko. 13:45 - Przykład nienaturalnych dźwięków, chwilkę później 14:00 moja informacja o umiejscowieniu paki, później spinka, bo chłop z trudem zabił dwóch na długiej i "lata świetlne czeka na moją pakę". 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
onajN Posted January 4, 2022 Share Posted January 4, 2022 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts