Jump to content
MartinekGDZ

Skarga nietoperze11

Recommended Posts

Twój nick: MartinekGDZ
Nick oskarżonego: nietoperze 11
SID oskarżonego (komenda status): - 
Godzina i data przewinienia: Przed chwilą.
Opis sytuacji:
Naliczyłem się kilku przewinień u tego admina, począwszy od zmiany drużyny na wygrywającą, afk kilku rundowe będąc w grze, nienaturalne dźwięki przez mikrofon.
Kończąc na obrażaniu, bo nie pobiegłem tam gdzie chciał.. chłopie jest 10 rano a ty wchodzisz wydajesz z siebie jakieś dziwne dźwięki i jeszcze mówisz mi jak mam grać w 20 letnia grę, rzadko wychodząc w ogóle na +.
A jak wracam Ci uwagę, to obrażasz i grozisz banem.
Dowody (demo, SS, świadkowie): Hltv nie rejestruje dzwięku, swojego pov nie mam, jak mogłem przewidzieć przyszłość. Nie graliśmy sami, wezwania nikomu nie wręczyłem.
Uwagi (opcjonalne): Jest to przykład anty admina, infantylny, nie wytonowany, zwracający na siebie uwagę. 
                                       Jak robicie serwer pod usługi psując prostotę gry, to chociaż administrację dobierajcie dojrzałą i odpowiedzialną. 

• Thanks 1

Gracz " nietoperze11 " już od dawna u Nas nie adminuje, a bez dowodów na gracza nic zrobić nie mogę. Demka z hltv rejestrują dźwięk więc, jeżeli nie chcesz żeby skarga została odrzucona to dostarcz demko z dokładnymi czasówkami.

Gdy tylko gracz wejdzie na serwer otrzyma mute na zawsze.

• Like 2

Rzeczywiście u was rejestruję, pierwszy raz się z tym spotykam, przepraszam.
Oczekiwałem dojrzałego przepraszam, ale skoro sprawa sama się rozwiązała :default_biggrin:, a oto demko.
13:45 - Przykład nienaturalnych dźwięków, chwilkę później 14:00 moja informacja o umiejscowieniu paki, później spinka, bo chłop z trudem zabił dwóch na długiej i "lata świetlne czeka na moją pakę".

• Like 2

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.