Kondziu Posted January 1, 2022 Investor V.I.P Share Posted January 1, 2022 Twój nick: Ikaris Nick admina banującego: Nomeron Data/Mapa: Mirage SteamID: STEAM_1:1:605514041 Serwer (mod):Only Mirage Opis sytuacji: Grałem na smurf koncie żeby wbić rangę i wbiłem chwilę przed postrzelać na serwerze. Chwilę pograłem tylko deaglem i dostałem bana. https://sb.katujemy.eu/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:1:605514041&advType=steamid&Submit 1 3 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vanilla. Posted January 1, 2022 Sponsor V.I.P Deserved Woman Share Posted January 1, 2022 @ Nomeron rozpisz demko w ciągu 24h. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nomeron Posted January 1, 2022 Share Posted January 1, 2022 Przyznaję się do błędu, przepraszam. Przeglądałem demo, wyglądasz na osobę czystą. Zbyt szybko i pochopnie podjąłem decyzję o zbanowaniu po obejrzanych akcjach. Każdy popełnia błędy, aczkolwiek jest mi głupio. Jeszcze raz niezmiernie przepraszam i proszę o odbanowanie. 1 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vanilla. Posted January 1, 2022 Sponsor V.I.P Deserved Woman Share Posted January 1, 2022 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts