Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam dzisiaj chciałem złożyć propozycje usunięcia podwójnego skoku, ponieważ psuje on rozgrywkę i można być w 10s na respie przeciwników w zależności od mapy.

Dużo osób zgłaszało że jest to zbędne i psuje klimat gry.

Wtedy  usuwamy Svipa z serwera i zastępujemy je zwykłym Vipem a jak by on wyglądał

Tak samo jak obecny Svip tylko bez podwójnego skoku, czyli wybór zestawu broni oraz dodatkowe hp za zabójsto normalne 15h i headshot 30hp.Oczywiście hp za zabójstwo może być zwiększone lub zmniejszone zależnie od upodobań.

Dajcie znać co sądzicie na ten temat.

• Lubię to! 1
Opublikowano

Usuwamy Svipa, to jaka będzie motywacja do zakupu VIPa, skoro często VIP w odpowiednich godzinach jest za free ;) Oczywiście - teraz z powodu Świąt, ale często ustala się taką "motywacje" w celu zdobycia graczy.

Więc chyba bardziej na NIE

• Lubię to! 1
  • Donator
Opublikowano

Według mojej oceny to SVIP z tym podwójnym skokiem to jest totalnie niepotrzebny. To jest serwer FFA a nie 4FUN czy Zombie Mod gdzie taki podwójny skok byłby bardziej potrzebny. Grałem na wielu modach 4FUN i tam owszem spotykałem się z podwójnym skokiem czy nawet potrójnym dla zabawy. Na ZM'ie także ale na FFA się nie spotkałem jeszcze :default_happy:.

Tym bardziej VIP jest darmowy w konkretnych godzinach to jest jakaś motywacja. Można by tego SVIP'a zmodyfikować żeby ten podwójny skok był np. na limit 2/3 użycia i koniec lub zamiana na coś innego bo świeże mordki nie mają zbytnio szans. Dzisiaj były do tego zażalenia od graczy, że ten skok jest zbyt op (świadkiem był Proska nawet).

Jestem za tym pomysłem aby go usunąć lub zmodyfikować aby nowi katownicy mieli szansę :default_biggrin:.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Usługa SViP to tylko dodatek w postaci dodatkowych rzeczy tak samo jak VIP , która jest płatna. 

Patrząc na osoby które zakupiły ową usługę która dostarcza im pakiet dodatkowych rzeczy to będzie nie fer jeśli ktoś zakupił daną usługę i nagle ona zniknie.

Poczekamy jeszcze  na owe proprozycja wobec Svipa jeśli jeszcze taki owy temat wpadnie. 

Na ta chwilę odrzucam.

• 3 miesiące temu...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.