Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: versyy -_-

Nick admina banującego: Kondziu

Data/Mapa: 16:57 | 23/12/2021  Only mirage #2

SteamID: STEAM_0:0:632521217

Serwer (mod):  OM2                             

Opis sytuacji: Zrobilem sobie przerwe od giereczki jakos o 16, wracam patrze a tu ban.

• KAT 1
  • Wow 1
Opublikowano

4:08 - szybki strzał
5:02 - to samo 
5:24 - Dziwny ten zeskok do undera. Tak jakbyś wiedział, że do lewej jest przeciwnik i nie chciałeś wychylać na niego.
5:35 - Wydaje mi się, że tu tak samo za szybkie te strzały były.
8:02 - nade prosto pod nogi. Może i fart ale dostałeś tylko info "pałac na blisko".
8:22 - flick (nie mówię, że nie możliwy ale zostawiam to ubt do weryfikacji) :) 
8:35 - kolejny idealny pick i za szybki strzał.
10:17 - kolejny szybki strzał
11:25/26 - Dziwna sytuacja jak dla mnie. Idealnie się wcelowywujesz i czekasz tylko aż przeciwnik pokaże się. (Wiem, że telsen podskoczył i go widziałeś ale to wcelowanie ani na schody ani tak na skrzynke. Do tej pory praktycznie przy samych krawędziach się wcelowywujesz więc to jest dziwne)
14:55 - Tu wam daje do oceny. Pierwszy strzał czysty z kolei ten drugi już nie bardzo jak dla mnie. Widział przeciwnika po czym kucnął, idealnie się wcelował i strzelił. (Równie dobrze przeciwnik mógł przeskoczyć na schody)
18:08 - Znowu szybki strzał.

Ogólnie na tym demku jest dużo jeszcze takich idealnych picków oraz strzałów. Od paru dni wiele osób już pisało, że lata odpalony a jak tylko któryś z adminów go zaczął spectować to nagle zapomninał jak się gra. UBT możecie obejrzeć demko do końca ale według mnie tyle starczy. Bana dostał przez ten temat 

demko: http://748939.node26.pukawka.pl/dem-de_mirage-1640266096-1640269185.zip

• Lubię to! 2
  • Uwielbiam 1
  • Premium
Opublikowano

4:08 Prifire na gracza, szybciej strzalił, a gracza nie widział

5:01 znowu prifire 

5:24 dziwne, że nie wychyliłeś do środka tego undera, tylko schowałeś się do rogu, czekałeś aż on Ci wychyli

5:35 rozumiem, wiesz, że są tam gracze ale te prifire idealnie na nich? 

8:02 to jeszcze idzie zrozumieć

8:22 nie widziałeś go jeszcze za dobrze a taki noscope, na zwolnionym widać to idealnie

dodam tu jeszcze 8:31 wychylasz na graczy, model tt jest wcelowany i dalej przestajesz peekowac

8:35 za szybki strzał

Tak jak @ Kondziu  napisał, jest admin spect nie grasz kompletnie nic, nie widzisz adminów grasz jak totalny kot. Dla mnie są to mocno akcje spalone, dalej oglądałem dla siebie. A myślę, że 10 razy więcej tego pisać jednego i tego samego nie trzeba. WH, nie wal takich prifire na graczy to może na innych serwerach pograsz więcej ale nie tutaj ;3 BAN zostaje

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.