Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: 🚬69ZłapZaLufe69🚬

Nick admina banującego: [ROOT] Grze?

Data/Mapa:  22/12/21 17:55:21 ,  mapa awp_summer

SteamID:  STEAM_1:0:587001582

Serwer (mod):          : ██ Katujemy.eu ONLY AWP #2 128TR !ws/!knife/!gloves/!stickers                     

Opis sytuacji: Szczerze powiedziawszy, nie rozumiem, ale z chęcią dowiem się o co chodzi, grając na mapce ,,summer" w trakcie gry zostałem wyrzucony z gry z komunikatem

Disconnect: Zostałeś ZBANOWANY na tym serwerze!

Data nadania bana: 22/12/21 17:55:21

Długość bana PERMANENTNY

Admin: [ROOT] Grze?

Wejdź w konsolę (~), aby uzyskać więcej informacji!.

Wróciłem do cska z 2/3 dni temu, już dziś podczas gry parę osób mnie zgłosiło, ale polecam obejrzeć poprzednie mapki i włączyć słuchawki bo zapewne o to chodzi, gram na wysokiej głośności z wyciszonymi osobami, ponieważ przeszkadza to w skupieniu się  i co jakiś włączam, żeby ich sobie posłuchać (zwłaszcza tych, którzy z noża mnie zabiją a póżniej słodko giną i mają rage) mam duże dpi + sensa sporego, zawsze takiego miałem, gram już długo w cska i to nie jeden ban jak i unabn, za zbanowanie w sytuacji, gdzie nasłuchuje gry i słucham gdzie może być przeciwnik a znajac mapke dobrze, mogę się spodziewać, gdzie zazwyczaj może być rywal, nie potrzebna moja gadanina, ale osoba, która będzie patrzeć na demko, niech zauważy, ze gdy jest krok, strzał, upadek, przełdowanie to jest dźwięk który można banalnie usłyszeć i  patrze w stronę gdzie jest to ,,echo" , z chęcią wejdę na dc i odpale streamka z gry, jeśli trzeba będzie dowodów, żaden problem ;) ( ps polecam dodać mapke awp_lego8, kozacka :3 ) i z chęcią pogadam z tobą grzesiu :D.

Miłego wieczorku życzę Państwu jak i udanych świąt z zwariowanym sylwestrem ;3                                                                             

Pozdrawiam Daniel.

• Zasłużony
Opublikowano

Witam. Co do twojego wywodu, mam odpalone słuchawki i monitor.

2:50 - nieudane próby prifaira, warto zauważyć że strzały nie są nawet blisko. 

3:07 - Nagle po akcji z 2:50 i chwili zawieszenia się, strzał prosto w przeciwnika(przez ścianę)

4:41 - Wcelowanie się w kąt gdzie akurat jest przeciwnik. 

7:06 - Wcelowanie się w kąt gdzie akurat jest przeciwnik. 

8:15 - Celuje obok przeciwnika, a jednak zabija. 

9:52 - Celuje obok przeciwnika, kończy się strzałem w głowę. 

12:26 - Skoro gra na słuch to wypadałoby się wcelować w dwóch graczy którzy podjeżdżają środkiem górą(bardziej ich słychać) a nie w gościa z boku. 

14:41 - Wcelowanie się przed wychyleniem(przeciwnik jest), potem 14:43 wychylasz na luzaku(przeciwnika nie ma, ale mógł być bo przed chwilą tam był)

https://888.gotv.pro/srv66305/auto-20211222-1724-awp_minecraft_pete_v1_katu22.dem.zip

4:56 - Wcelowanie się w rampę, po czym nie widział przeciwnika i strzelił dokładnie w jego kierunku.(Ok wcześniej było go widać. W takim razie dobrze pamięta gdzie był przeciwnik, przy następnych strzałach jakby zapomniał gdzie jest)

5:18 - Ciekawy strzał i to gdzie ląduje celownik potem.

9:46 - Dziwny strzał przez ścianę

10:04 - Wcelowanie się w miejsce gdzie kiedyś był przeciwnik, po czym w 10:05 trafiony strzał przez ścianę. 

https://888.gotv.pro/srv66305/auto-20211222-1708-awp_lego_2_shootout_katu222.dem.zip

@ DinkyDie  po twoim movemencie nigdy nie powiedziałbym że ten gość jest dobry. I te majtanie celownikiem w każdą stronę, co to? 

Druga sprawa to twoje strzały. Jest masa prostych strzałów które powinno się trafić z łatwością, chybiasz na potęgę. I z drugiej strony strzały z kosmosu które wchodzą. 

To nie żadna uszczypliwość ale ja z chęcią z tobą nie pogadam. Jedyne z czym się z tobą zgodzę to że warto  dać se voice_enable 0 bo to co tam się tam czasem dzieję to patologia. 

Link do pobrania map:

https://www69.zippyshare.com/v/0yd7ENhS/file.html
https://krakenfiles.com/view/FFKli3Q8Pn/file.html

• Lubię to! 5
Opublikowano

Grześ, napisałem, że wróciłem 2/3 dni temu do gry w cska, więc nie jest zbytnio możliwe, że po tak krótkim czasie, będzie mi wszystko wchodzić, muszę przyzwyczaić się do gry jak kiedyś a raczej każdy musi przyzwyczaić się po dłuższej nieobecności. Co do strzałów niektórych, w sensie czasami stoję lub jak jestem 1vs paru to widzisz, ze z dupy są wykonywane strzały, po prostu , to z powodu xD myszki, która troszkę przeszła i góra myszki przy lewym przycisku , jest troszkę zapadnięta i dotyka mikroprzelicznika, który służży do wykrywania momentu kliknęcia i przez to jest strzał i luzik mogę to wam nagrać, pewnie będzie czemu nie wymienię, ale wymieniłem na lepsza myszkę, tylko na tej grałem 4/5 lat i najwygodniej gra się. Gra jest chaotyczna przez duzego sensa, który nie jest opanowany jeszczę, ale flicki  można robić + dragshoty jeśli umie się wyczuć mniej więcej  a quickscopy to złoto piękne xD i powtórzę z chęcią zrobię streamka z gry, nawet mogę pokazać jak grałem bo mam z tamtego dnia nagrania z gry! na obs i akurat na mapce zvk oraz lego_2 o ile mnie nie myli pamięć XD i słabo szło, ale zabić coś się udało. 

Pozdrawiam Daniel.

• Wow 1
  • Premium
Opublikowano

2:50 czyste, zwykły noscope

2:07 celownik nie zawiesił się na graczu, czyste

4:41 nie wcelował się w gracza, dał quik scope, czyste

7:06 możliwe, że słyszał skok? ja na zlagowanym demku słyszałem, czyste

8:15 normalny strzał, wydawało Ci się bo demko zlagowane, zobacz na zwolnionym gdzie strzał poleciał, czyste

9:52 normalny strzał, czyste

12:26 widział i słyszał że peekuje mu od prawej, dlatego nie wcelował się na tych z góry, czyste

14:41 dziwny pref, lecz nie był nawet w model

demo drugie również nie widziałem żadnych akcji dziwnych. Czysty. 

• Lubię to! 1
  • Haha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.