Drela Posted March 19, 2015 Share Posted March 19, 2015 Nick oskarżyciela:DRELA Nick oskarżonego:.::COSTA;;. * IP lub SID oskarżonego: Przebieg sytuacji:Podczas rozgrywki na mapie zm_fortuna zarażal przez ściany.Nie weim czy Ja i inni gracze zauważyli ze COSTA gra na "dwa fronty" pierwszy front to gdy jest online admin: wtedy trzyma sie regulaminu i upomina innych o łamanie regulaminu. Drugi front gdy niema admina online,wtedy buguje workami z piaskiem,i zaraża przez ściany. Dowody:Niestety nie mam ss'ów .Spodziewam sie ze COSTA wyjdzie bez szwanku,za to ja skoncze z banem ale mam nicki graczy online którzy raczej tego nie potwierdza (z wiadomych przyczyn): VIP,FIOES,MRMakumba,Uszatek,Shab. Link to comment Share on other sites More sharing options...
.:Tomek:. Posted March 19, 2015 Share Posted March 19, 2015 Po 1. Zły dział. Po 2. Brak dowodów Link to comment Share on other sites More sharing options...
noiz Posted March 19, 2015 Share Posted March 19, 2015 Tutaj masz HLTV: http://hltv2.1shot1kill.eu/26349. Daj link do odpowiedniego demka + czas i wtedy możemy cokolwiek robić ;> Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nesty Posted March 19, 2015 Share Posted March 19, 2015 Bez dowodów = kosz niestety :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts