Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: user15213

Nick admina banującego: ESL

Data/Mapa: 17:44 | 20/12/2021

SteamID: https://steamcommunity.com/profiles/76561199167731644/

Serwer (mod): ██★ MIRAGE #2 ★ ██ Katujemy.eu                          

Opis sytuacji: Siema moje główne konto ma nazwę Sp1nbot(https://steamcommunity.com/profiles/76561198443324452/). A więc grałem sobie na smurf koncie i nagle dostaje perma za wh nie wiem o co chodzi, nigdy w życiu nie cheat'owałem i nie szanuje takich osób, co można zobaczyć ze na drugim koncie(Sp1nbot), że co chwila pisałem ze jest jakiś odpał. Można wyjaśnić jakoś tą sytuacje? Moge wyjaśnić mój cały pov.

Wycinek z konsoli:

Disconnect: Zostałeś zbanowany na tym serwerze, odwiedź Katujemy.eu aby poznać szczegóły.
Disconnect: Zostałeś zbanowany na tym serwerze, odwiedź Katujemy.eu aby poznać szczegóły.

**** Unable to localize '#GenericConfirmText_Label' on panel descendant of 'PopupManager'
ChangeGameUIState: CSGO_GAME_UI_STATE_INGAME -> CSGO_GAME_UI_STATE_MAINMENU
ChangeGameUIState: CSGO_GAME_UI_STATE_MAINMENU -> CSGO_GAME_UI_STATE_MAINMENU
Resource materials\panorama\images\icons\ui\globe.svg failed to load.
window resized

(nwm czy o ten wycinek z konsoli chodziło) 

• Haha 1
  • Premium
Opublikowano

1:58, nie boisz się schodów, wylatujesz wpatrując się drewno.
3:53 nie udany prifire na gracza co?
5:30 wiem, że demko zlagowane. Ale co to za reakcja?
5:40 dziwne wcelowanie + prifire
Tu wychodzisz
34:44 0 infa nic, pewniak Def? I od razu wcelowujesz się w conect
 37:45 drugi w sumie kill. Ale ten był zbyt idealny przez smoke.
38:11 to jest mocne i ciągnie się dalej, nie wiesz nic o graczu a się w niego wcelowujesz (przypatrz się tej akcji Vanilla)
38:45 co to w ogóle ma być? Bez jaj
41:18 chcesz peekowac, nagle Dziwna reakcja i cofasz?

Nie wiem albo jesteś timingowiec dobry, albo ja jestem inny. Jeśli tu będzie UB to muszę oczy wyprać. 

Przypatrz się @ Vanilla. ;3

• Lubię to! 1
  • Katowicz
Opublikowano

1:58, nie boisz się schodów, wylatujesz wpatrując się drewno. - Gości na schodach widział i się schował przed nimi. Dość dziwne i tak, że wchodzi od razu wcelowany w drewno i akurat tam wyskakuje gościu. Jakby miał wh od razu by się wcelował w schody, bo tam mogli go od razu zdjąć lub na odwrót widząc na wh, że nie mają awp woli się zająć gościem który wskakuje na drewno. Naprawde dziwna akcja. +/- podchodząca pod spaloną.
3:53 nie udany prifire na gracza co? - Widzi go chwilę wcześniej, więc próbuje go złapać po tym jak drugi raz wychyla. Czysto.
5:30 wiem, że demko zlagowane. Ale co to za reakcja? - Normalna reakcja, gościu wyłania się z dymu i szybko reaguje po prostu. Czysto.
5:40 dziwne wcelowanie + prifire - Chwile temu zanim się wcelował słyszał wskakującego CT na drewno, prefire nie ma, strzał jest dopiero jak model się pojawia i to sekundkę po. Czysto.

34:44 0 infa nic, pewniak Def? I od razu wcelowujesz się w conect - Bardzo idealne strzały zwłaszcza kiedy wychylasz wcelowany w gościa koło palących, na sam koniec wiesz że został jeden a mimo to na pewniaka defujesz, bo wiesz że zdążysz, a równie dobrze mógł od CT biegnąć. 
 37:45 drugi w sumie kill. Ale ten był zbyt idealny przez smoke. - 1 strzał fart, często się tak zdarza że po pojawieniu się smoke na zakręcie oddaje się ślepo strzał. Drugi natomiast oddany akurat w momencie kiedy model TT się wychylił, natomiast jest możliwe że przyfarcił. +/-
38:11 to jest mocne i ciągnie się dalej, nie wiesz nic o graczu a się w niego wcelowujesz (przypatrz się tej akcji Vanilla) - Tutaj nie widzi przeciwnika na tetrisie i się w niego wcelowuje. Spalone.
38:45 co to w ogóle ma być? Bez jaj - 38:41 drugi granat idealnie modelowo w enemy, a równie dobrze mógł uciec na rampe przed HE. Akcja z szybką reakcją na gościa wybiegającego z pałaców czysta.
41:18 chcesz peekowac, nagle Dziwna reakcja i cofasz? - Raczej czeka aż skończy przeładowywać broń i dopiero wtedy peekuje. Czysto.

Dość dziwnie momentami gra, ale na moje za mało na bana. UB.

• Lubię to! 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.