Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużony
Opublikowano

Witam Was kochani we własnej twórczości. Dawno tu nic nie wstawiałem, a sentyment pozostał. Przygotowałem dla Was króciutki opis o pluszowym misiu. Tak! Dobrze przeczytaliście! Nie znajdziecie takiego opisu na innej stronie, dlatego postawiłem na kreatywność. Niejednokrotnie pisałem, że chcę się uczyć rzeczy, więc tym razem użyjmy trochę wyobraźni. Powiedzmy, że stworzyłem swojego pluszowego misia. Cel jest taki, aby przedstawić go jak z najlepszej strony i zachęcić do kupna. To wszystko jest w celu nauki dla samego siebie. Jeżeli się nie mylę, to nawet istnieje chyba taka posada, gdzie opisujesz nowy produkt na rynku. 

fawa.png.a09bd700aeaf8c6648c6149932e546e1.png

knsT4sA.png

Pluszowy Miś Marek. 

Poszukujesz miękkiego i niedużego misia na każdą okazję? Dobrze trafiłeś/aś! Miś Marek nie tylko jest wyjątkowy pod względem materiału, ale również jest dobrą przytulanką dla każdego bez wyjątku! Marek jest bardzo przyjemny w dotyku i jak uśmiechnięty, gdy jest Ci smutno, to wystarczy tylko spojrzeć na niego i od razu poczujesz się lepiej. Udekorowaliśmy go z beżową wstążką, bo jak wiadomo, misie są eleganckie na swój sposób! Lubisz głaskać misia po brzuszku, ale nie głaskasz innych misiaczków, bo masz wrażenie, że tego nie lubią? Nasz Mareczek wręcz przeciwnie! Podczas głaskania go, po głowie lub po brzuszku wyciąga nóżki do przodu. Dlatego, że jest mu przyjemnie i lubi, jak ktoś o niego dba. Niejeden pluszaczek może pozazdrościć Markowi tego, że może być pod wodą. Tylko trzeba pamiętać, że Włochacz może przebywać tylko do 5 minut, w przypadku większej ilości czasu, możemy naszego przyjaciela uszkodzić. Podczas kąpieli zmienia swój kolor na ciemno karmelowy. 

3Ut0nCV.png.a0623722336ee8378580308e4f04db58.png

Dajcie znać, czy to można nazwać opisem? No i przede wszystkim, czy taki tekst by Was zachęcił do kupna?

• Lubię to! 2
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

Dobra robota +

Moim zdaniem opis tego misia jest całkiem dobry, myślę osobiście, że chętnie zachęciłbyś mnie do zakupu pluszaka dla dziewczyny ;p

• Dzięki 1
  • Zasłużony
Opublikowano

Wow. Tego rodzaju pracy bym się nie spodziewała! Baaardzo ciekawy opis, świetna robota. Aż bym kupiła takiego pluszaka! 

• Dzięki 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.