Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Legenda
Opublikowano

Mój szef to największy przykład nieporadności życiowej. Jest szefem, ale firma prowadzi się w sumie tylko przy pomocy nas - pracowników, on tylko zgarnia kasę i płaci faktury, nie wie nic o firmie, gdyby teraz kluczowe osoby odeszły z firmy, to firma dostaje po dupie.  Chociażby przykład z dziś - musiałem szefowi wymienić kartę w telefonie, do tego potrzebuje udziału osób trzecich... Hasła do niektórych kont, pamiętam tylko ja i księgowa... Sick.

• Lubię to! 3
  • Haha 2
  • Wow 1
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

Kiedyś nauczycielka, gdy nie dawała sobie rady na lekcji z jedną osobą co rozpierdzielała zawsze całą lekcję :cry:

• Lubię to! 2
Opublikowano

Na treningu są przypadki, gdy mam obowiązek sparować z medalistami, a wtedy ewidentnie jest ciężko i jestem bezradny. 

• Lubię to! 2
  • Donator
Opublikowano

Kiedyś w technikum trafił mi się nauczyciel co sam ustalał własne oceny prac. Przykład z danego sprawdzianu otrzymałeś ocenę 4 a on wpisywał 3,5 XD. Przykład nieudolnego człowieka. Po tygodniu i tak go wywalili bo ustawiał nawet do porządku dyrekcję szkoły :xd:.

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 2
Opublikowano

Pracując na zakładzie produkcyjnym w Niderlandach na przeszkolenie przyszedł młody chłopak, wyglądał na takiego nieudacznika. Jak się okazało nie tylko tak wyglądał ale też nim był. 

W piątek jakoś godzinę przed końcem zmiany miał wyłączyć piece, zamiast to zrobić przełączył piece na najwyższą temperature i rury rozsadziło.

• Lubię to! 1
  • Haha 1
  • Wow 1
  • Zasłużony
Opublikowano

Dwa dni temu dołączył do sortowania paczek nowy kolega, niestety będzie miał ciężko, bo chłopak waży z 40-60 kg? I zakumplował się z drugim skrzatem, który jest w jego gabarytach. Nie uda się ukryć, że jak jest blokada na zrzucie, to obydwoje podchodzą i nie mogą zdjąć, tylko widać małe ich nóżki xd Tutaj zawiniła definitywnie osoba, która przyjmuje takich kurduplów, a potem się dziwić, że blokada trwa minutę. No chyba, że po prostu niektórzy nie wiedzą, że trzeba mieć siły na sortowni i myślą, że jest lajcik. 

• Lubię to! 2
Opublikowano

zdjęcie moich rąk 4 miesiace temu by wam powiedziało samo za siebie :monkaStab:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.