Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick oskarżyciela: PRo100whEad
Nick oskarżonego: Młody M
SID oskarżonego: 
STEAM_1:0:30204764

Data i czas zdarzenia: 14.12.2021r / 21:25
Przebieg sytuacji: Zwyzywałem admina i dostałem muta na 120 min chciałbym aby admin wskazał na demku w którym momencie go zwyzywałem.. Powiedziałem, że trolluje z paka bo bomsite A był czysty to on wskakuje w przejscie w dzungli wiedzac ze tam stoi gosc i pada z paka chyba uraziłem jego wybujane ego, prosze o weryfikacje demka i rozmowe z tym adminem pierwszy raz chłopa widze na serwerze a godzin chyba troche tam mam.. multi admin którego nikt nie zna.. aaa i nie podobał mi się ton jakim admin zwracał się do mojej osoby co będzie widoczne na demku od razu był nastawiony negatywnie!!

PS: Nawet nie wiedziałem, że ten gość ma admina XDDDDDDDDDDDDDDDD
Dowody: - 

• Lubię to! 1
  • Haha 1
Opublikowano

Sytuacja wygląda no  tak. Nie wiedziałeś, że mam admina i jak się wywaliłem z bombą i zacząłeś mnie wyzywać od botów itp. Po czym  napisałeś na  czacie adminów, że ma mnie wyrzucić za trollowanie. Wracając dostałeś muta na 2 godziny i tak to mało, bo normalnie dostałbyś więcej. Pozdrawiam

Edit: obecny Admin na serwerze  @ 33Skiller33  potwierdzi wszystko, oprócz tego następnie przez cały czas spamowałes na chacie, żeby cię każdy admin odmutował i również pisałeś mi żebym cię odmutował to usuniesz skargę więc XD. Jak  straszyłeś Karcokiem.

Edit: w takim razie tak z dupy sobie dałem tobie muta, bo  mi się tak podobało, tak mam rozumieć? I nie wiem o czym ci chodzi z tym trolowaniem moim,  bo dla ciebie to jest troll, że zginę z bombą przypadkowo XD. Poczym wyjeżdżasz na mnie co ja odwalam wyzywasz od botów i piszesz do skillera żeby mnie wyj***ł.

• Lubię to! 2
  • Haha 3
Opublikowano

Podaj mi proszę dokładną minute na demku w której Cię obraziłem, to że trollowałeś napisałem już wyzej nie zasłaniaj sie Skillerem tylko napisz co Cie tak bardzo uraziło bo widze jesteś bardzo delikatny :D

@Edit: Chłopie ile Ty masz lat po pisowni stwierdzam, że nie za dużo więcej dystansu do zycia jakies strasznie Karcokiem Ty potrafisz rozpoznac sarkazm? Wiesz co to jest w ogóle? Wez ktoś ogarnięty sie tu wypowiedz napiszcie chłopowi co ma zrobic co nalezy do jego obowiązku w takiej sytuacji bo póki co to farmazony pisze bo coś mi się wydaje, że jednak Cie nie wyzywałem :)))  A co do spamowania na chacie to tak pisałem sobie z chłopakami się śmialiśmy bo wchodzi jakiś gość na serwer którego nikt nie zna (nawet admini serwera) okazuje się być adminem mutuje mnie za to ze mu zwróciłem uwagę ze trolluje no to się posmialem trochę i tyle 

edit: ostatni raz edytuje ten post bo to nie ma sensu tak według mnie dales mi muta z dupy dlatego tez jest ta skarga pisałem do skillera ze trollujesz po wy***ales się można powiedzieć specjalnie z taka paka bo powiedziałem plantuj pakę a widziałeś na radarze ze bs A jest czysty a nasz gość chwile temu zginął od siinka który strzelał z kuchni to perfidnie poszedłeś w stronę kuchni zamiast na bs wiec to był troll zreszta ja nie będę się tutaj rozpisywał proszę rozpisać to demko i na tym zakończymy ten temat i czy nazwanie Cię botem to jest aż taka obraza dla Ciebie żeby mnie mutować na 120 minut? To proszę włączyć to demko i banować wszystkich którzy się tam wyzywali bo na demku wszystko ładnie widać jak cisną się od botów i gorzej i nic z tym nie robicie a jak uraziłem twoje ego bo się wyj***les z paka jak bot to dałes mi muta za stwierdzenie faktu 

• Lubię to! 1
  • Haha 2
  • Wow 2
  • Zasłużony
Opublikowano

Pierwsza sprawa jest taka, że takie gadanie o wybujałym ego, obrazy i wulgaryzmy możesz sobie walić na tyralni z kolegami, a nie na forum.

Piszesz żeby ktoś kompetentny i dojrzały przejrzał sobie demko, ale jednak nie raczyłeś podać go w dowodach. W sumie to nic nie podałeś w dowodach i na tym skarga może zostać zakończona, ale z racji, że chodzi tu o Multi Admina, to obejrzałem sobie demko.

Kompletnie nie rozumiem tego spinania się o to, że ktoś źle zagrał na serwerze społecznościowym. Poza tym uważasz, że jeżeli ktoś nie jest adminem to już możesz go wyzywać?

Według mnie skarga zupełnie bez sensu, bo:

Po 1 obraziłeś mimo wszystko admina i spinałeś się o to, że zginął,

Po 2 "groziłeś", że pogadasz sobie ze Skillerem na forum,

I po 3 teraz zacząłeś ponownie obrażać.

• Lubię to! 5
  • KAT 1
  • Dzięki 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.