Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Legenda
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.
Opublikowano

Cześć.

Z góry chciałbym przeprosić wszystkich graczy OM4 jak i całą administracje samego mirka, ale niestety musiało dojść do takiego momentu.

Długo zastanawialiśmy się z @ Junior 'em nad tą decyzją i doszliśmy do wniosku, że tak będzie najlepiej dla serwera. Wraz z dniem dzisiejszym Only Mirage #4 przechodzi w ręce innej, bardziej doświadczonej osoby, ale niestety nie z naszej sieci. 

Z jakiego powodu?

Chciałbym wreszcie samemu wstać na nogi. Nie jestem w stanie już poświęcać mu całego siebie, a tylko ćwiartkę. Jest to zbyt mało dla takiego serwera, bo stale trzeba przy nim siedzieć i dbać nawet o najmniejszy szczegół. Na chwilę obecną potrzebujemy po po prostu czasu.

Gdy serwer trafił w nasze ręce był w fatalnym stanie, bo będąc szczerym co to za serwer, gdzie jest po prostu syf? FriendlyFire, którego poprzedni właściciel nie potrafił opanować? Crashe serwera przy rozgrzewce i zawieszanie się mapy? Było tego też wiele więcej, ale nie ma sensu wymieniać wszystkiego, bo nie zmieścimy tutaj tego. 

Wraz z Juniorem udało nam się stworzyć z tego serwera coś wspaniałego, bo jednak serwer, który nagle z ogromnego spadku w GT (był 800 i spadł do 1100+) wskakuje nawet do 400 pozycji to coś niesamowitego. 

Szczególnie chciałbym podziękować tym osobom, z którymi wiążę pewne wspomnienia z serwerem:

@ Junior

Doskonale wiesz, że zawsze byłeś dla mnie jak brat i doceniam cały Twój wkład w ten serwer, który oczywiście był ogromny. 

Dziękuję po prostu za wszystko.

@ Bluayh  @ macchiato  @ Shakal  @ Bot Aloes  @ Kuśmier  @ MłodyKnut  @ .zyx  @ JOHNY TRAVOLTA

Daliście od siebie kawał dobrej roboty Panowie, jestem z was ogromnie dumny.

@ Młody (M)

Spędziłeś bardzo dużo czasu na serwerze i jako jeden z nielicznych przyczyniłeś się do jego ogromnego rozwoju, bardzo za to dziękuję.

@ _Marcinek_

Bardzo dobrze spisywałeś się w roli opiekuna. Może momentami mieliśmy pewne "zgrzyty", ale mimo tego dziękuję za wszystko..

@ Vixie

Spędziliśmy na nim wspaniale wiele minut, godzin, dni, wieczorów i nocy bawiąc się niesamowicie. 
Nigdy tego nie zapomnę i bardzo dziękuję za te wszystkie wspomnienia. ❤️

Jeszcze raz dziękuję z całego :serduszko: każdemu kto przyczynił się w pewnym stopniu do rozwoju serwera.

Była to dla nas okropnie trudne. Mam nadzieję, że nie będziecie mieli nam tego za złe i uszanujecie naszą decyzję.

• Lubię to! 4
  • Haha 1
  • Wow 1
  • Przykro mi 3
  • Uwielbiam 14
  • 2 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.