Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick oskarżyciela: Dynko
Nick oskarżonego:
pvvtkvv
SID oskarżonego: Nie mam, ponieważ zostałem zmutowany 

Data i czas zdarzenia: 3:50 11.12.2012
Przebieg sytuacji: Naduzycie mikrofony
Dowody: Nie zdąrzyłem zrobić ssa jak dostałem muta, bo się wkurzyłem i wyszłem, a jak to pvvtkvv mówiła . To wszystko na demku jest. Wiec zobaczymy czy wszystko jest. 

Dostałem muta na gadanie a potem na pisanie a potem , nwm czy to od niej na forum, ale to Dusia pisała do mnie żebym napisał skarge.  Zobaczymy czy PATKA masz cos na tą  obrone.

Dostałem muta za gadanie sobie z ludzmi (pijany. jest piatek a nawet juz sobota). Podobno wyzywałem jakiegoś gracza. A powtrzałem zeby wypowiedzieli się pod postem PROPOZYCJE, który napisałem .

Chce dostać demko jak podobno kogoś  wyzywałem , ponieważ za to dostałem muta,  jako admin powinien je mnie a nie czekać demko od serwara. Zobaczymy czy z niego dobry Admin. 

Bo ona mówi, że jest z tego demko. Ciekawe czy jest demko co gadam.

Z góry dziekuje. Za potrwiedzenie skargi bo to jest chamstwo w państwie.

I jeszcze chce wiedziec jak ona to słyszała jak ona była po terrorystach , a jak zdedałem to chyba mozna fajnie gadać z graczami?

A nie mieć pretesje, bo ja z swoim teamem się fajnie bawiłem. A to chyba chodzi w CS na serwerach.

• Haha 3
  • Przykro mi 2
  • Inwestor
Opublikowano

Dynko, po dostaniu muta przesadzales. Wyzywales pvvatkve, adminow i grupe. Po tym jak czas minal tobie na mucie, to ty zaczoles sie klucic. Jak juz miales gag'a i muta do zaczoles spamowac mi w Steam messages jak zamiezasz hakowac pvvtkve i, ze skladasz podanie na admina tylko zeby ja zmutowac za to samo.  Przed dostaniem bana na 2h zaczoles spamowac na u@. Moim zdaniem pvvtkvv slusznie sie zachowala. 

• Lubię to! 3
  • Uwielbiam 1
Opublikowano
6 godzin temu, Chi1lfish napisał:

Dynko, po dostaniu muta przesadzales. Wyzywales pvvatkve, adminow i grupe. Po tym jak czas minal tobie na mucie, to ty zaczoles sie klucic. Jak juz miales gag'a i muta do zaczoles spamowac mi w Steam messages jak zamiezasz hakowac pvvtkve i, ze skladasz podanie na admina tylko zeby ja zmutowac za to samo.  Przed dostaniem bana na 2h zaczoles spamowac na u@. Moim zdaniem pvvtkvv slusznie sie zachowala. 

Wiesz na co jest skarga?. Ja nie pisałem co było po mucie . Bo wiem, że przesadziłem po mucie, ale ja od niej chce dostać jakieś demko gdzie wyzywałem podobno chłopa, a wiem ze nikogo nie wyzywałem.

Opublikowano

Link do demka: http://748939.node26.pukawka.pl/dem-de_mirage-1639187451-1639190715.zip

Ja krótko i na temat 

6:03 - dalej wałkujesz temat dodania map do serwera i nawet inni zwrócili na to uwagę 

540274711_Screenshot_20211211-153104_SteamChat.jpg.7c3533772cee7ff397874fdee398d8cf.jpg

23:00 - znowu temat dodania map do serwera bo 'same only mirage są' (coś w tym stylu) 

*wyrzuciło Cię parę razy z serwera*

36:44 - Od tego momentu na poważnie, nakręciłeś się i gadałeś cały czas o tym 

37:20 - znowu

24841285_Screenshot_20211211-161642_SteamChat.jpg.be144d844c075255bd6c51c67fbdcabe.jpg

Pisalam na say'u ,że nie dodadzą tych map.

Bądźmy szczerzy pomysł mijał się z jakimkolwiek sensem. 

Cobblestone i cache na słynnym serwerze O N L Y MIRAGE ? 

1892303870_Screenshot_20211211-161806_SteamChat.jpg.1d8a9e24a9c505e4cf5afc4b07501f4b.jpg

Ogólnie spam na chacie, i ciągła gadka o dodaniu map przez co ciężko się grało i słuchało co się dzieje wokół   - Stąd 1 powód muta 'nadużywanie mikrofonu' 

4 godziny temu, Dynko napisał:

gdzie wyzywałem podobno chłopa

44:20  - Twoje słowa: "problem to mogę mieć do Ciebie kurwo jebana" - Stąd 2 powód muta 'obraza gracza' 

Dostałeś mute, spamowałes na chacie,  na u@ aż jeszcze dostałeś blokadę na chat czyli zostales pozbawiony komunikacji na serwerze z innymi graczami.

Odgrażałeś się na u@ i do @ Chi1lfish  że napiszesz podanie i mnie zbanujesz i inne śmieszne cyrki XD

I tak uważam, że potraktowałam Cie ulgowo bo ciężko mnie było poirytować. Powinieneś dostać muta dużo wcześniej.

Kara nie jest długa, bo na 24h.

Ty już pewnie wytrzeźwiałeś i nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem  :default_happy:

Update: Jeszcze błąd? z mojej strony, że nie zastosowałam ostrzeżenia przed mutem (chyba), nie jestem pewna :<

• Lubię to! 2
  • Uwielbiam 4
  • Katowicz
Opublikowano

Admin @ pvvtkvv  jak najbardziej prawidłowo postąpiła nadając Ci muta, i tak jak napisała mogła już dużo wcześniej to zrobić, ponieważ utrudniałeś grę ciągle nawijając o tych swoich mapach. Druga sprawa, że za to wyzwisko na koniec, gdzie nikt Ciebie nie atakował dostajesz dodatkowo bana na 1 dzień na ochłodę. Bo robisz z niczego problem, jak Ci się nie podoba mapa only mirage poszukaj serwera FFA gdzie grają więcej map. A na serwerze nie pozwolimy na takie zachowania.

• Lubię to! 4
  • Uwielbiam 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.