Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: Dynko 

Co wprowadzić?: Wprowadzić nowe mapy cobblestone i cashe

Moim zdaniem fajnie jest wprowadzienie nowych 2 map ponieważ jak widze na innych serwerach de_mirage nikt nie gra. 

Ten  serwer nasługuje zeby wprowadzać inne zmiany, dlatego chce do tego doprowadzić

Niech sie kazdy wypowie i wtedy Administaracja pomyśli . 

Według mnie każdy by chciał wprowadzić inne mapy np taki de_coblestone , de cashe a nawet de dust2 , żalezy jak ktos chce , zalezy tylko od admistracji, ale taka mapa jak de_coblestone juz nie istnieje na turniejowym.. Fajnie by na nim się grało

A na takim serwerze fajny na takiej mape grać

Fajnie jakby administacja nie usuneła takiego tematu i kazdemu uczenistnikowi serwera dała się wypowiedzieć

• Premium
Opublikowano

Jestem na nie. Ten serwer jest "najlepszy na tej sieci" i ja bym tu nic nie zmieniał, żeby to nie popsuć, ma duża popularność. Faktycznie brakuje nam serwera jakiegoś ffa. Ale można go zrobić z innego serwera csgo. 

• Lubię to! 2
Opublikowano

Też jestem na Nie, polubilem ten serwer takim jakim jest 😋  to jest najlepszy Only Mirage i tak niech zostanie 😈

• Lubię to! 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.