Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzień dobry Państwu,

Wychodzę z propozycją usunięcia samego modelu spadochronu, który wychodzi po naciśnięciu "e".

Osoba która go używa i tak go nie widzi, więc wszystkie jego właściwości pozostają.

Gracze lubią go nadużywać i biegną z nim 1/3 mapy po parę osób i zasłaniają sporą część pola widzenia.

Dziękuję, miłego dnia!

EDIT: @ `Joker.^^ Ja miałem na myśli by ten model usunąć i żaden inny się nie pojawił. Kiedy będzie podczas użycia, to kompletnie nic nie wyskoczy.

EDIT2: Przykład w którym przeszkadza model spadochronu.  Zasłania najważniejszy punkt na mapie.

Bez tytułu.png

• Lubię to! 5
Opublikowano

Jestem za tym aby cały plik parachute jak i kilka innych usuwać z plików serwera, macie 2 dd2, tam pchajcie zbędne i psujące piękno tej gry (moim skromnym zdaniem) rzeczy.

• Lubię to! 1
Opublikowano
11 godzin temu, Dynko napisał:

Jestem na nie. Co ci to daje? . Jak nie umiesz skakać to nie skacz. I tyle mam w tym temcie

A co tu ma skakanie do tego? Nic o skakaniu nie napisał a pomysl jest nawet spoko, bo jest to irytujące jak jeden z drugim biegna z wciśniętym E i ci zasłaniają wszystko ja jestem za mozna zobaczyc przynahmniej jak to bedzie wygladac 

• Lubię to! 1
Opublikowano

Mi osobiście model spadochronu nie przeszkadzał u innych graczy, jak ktoś mi zasłania widok to zmieniam szybko pozycje.
Żeby później banów nie było, czy rozkmin graczy, że ktoś serfuje spadochronem na pędzie.
Neutralnie

• Dzięki 1
Opublikowano

Jak się jest na ziemii i się użyje spadochronu to przecież go nie widać. Nie kojarzę sytuacji, w której ktoś spadochronem zasłaniał mi pole widzenia więc nie wiem czy warto cokolwiek robić w tym kierunku. Ja jestem nastawiony do tej propozycji neutralnie

• Dzięki 1
Opublikowano

Jeżeli jest to łatwe do ogarnięcia to czemu nie, jeśli masz poświęcić kilka godzin na zrobienie tego to szkoda zachodu. Neutralne zdanie mam

• Dzięki 1
Opublikowano

Ja jestem za usunięciem. Jeżeli jakiś gracz bez powodu wciska "e", to łatwo zdradza swoją pozycję, bo spadochron przechodzi przez ściany. Przykład niżej

image.thumb.png.c76436f3646e9a73a20ee6f2d59c5042.png

• Lubię to! 3
  • Premium
Opublikowano (edytowane)

Model spadochronu został usunięty. Spadochron teraz nikomu nie będzie przeszkadzał. 

Edytowane przez `Joker.^^
Aktualizacja
  • Lubię to! 3
  • Dzięki 1
  • Wow 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.