Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: Golden Boy

Opis propozycji: Witam. Przychodzę z propozycją, czy prośbą nie wiem w sumie dokładnie jak to nazwać, aby w końcu jakiś Właściciel zainteresował się adminami tak samo jak Opiekun, pisałem z Kudłatym na temat adminów i do tej pory się śmieje.  @ kudlaty  mówiłeś, że rozpisujesz adminom godziny, a dziś wszedłem sobie w GT jednego z adminów https://www.gametracker.com/player/𝕽𝖔𝖘𝖊𝕾./145.239.16.134:27015/ -----> Last Seen: Nov 17, 2021 8:00 PM 

Admina nie było 2 tygodnie na serwerze, więc jakim cudem on jeszcze jest w tej administracji? Ja rozumiem szkoła, praca itd. aczkolwiek jak składał podanie to wiedział na co musi się pisać, że bycie adminem to nie wchodzenie na serwer tylko pilnowanie spokoju przede wszystkim na tym serwerze, a jak na razie to ja zgłaszam wszystkich cziterów na forum jak i do kudłatego. Także proponuje zrobić research adminów i Ci, którzy są po prostu nieaktywni, krótko mówiąc mają wyjebane,  niestety pożegnać ze stanowiska admina + zwiększyć adminom wymóg zrobionych godzin tygodniowo conajmniej z 3hXDD na 6, proponowałem kudłatemu na 7 gdzie to jest standard, aczkolwiek ta praca i szkoła jest też jednak ważna. A co do 3h w ciągu tygodnia to jest moim zdaniem śmiech na sali. 

@ Karcok   @ happy.

• Lubię to! 1
  • Legenda
Opublikowano

Powiem krótko, nie twoim interesem jest jaki admin i ile godzin wyrabia.

Od tego jest Opiekun który podlega pode mnie, bądź happiego. Jeżeli chcesz pomóc złóż podanie admina, ale nie wytykaj palcem kto ile robi, bo nie powinno Cię to w ogóle obchodzić.

Zapytaj się każdego Opiekuna ile od niego oczekuje na danym serwerze i jak bardzo przykładam rękę do systematyczności i braku kolesiostwa. Czasami nawet i zbyt dużo od nich wymagam. 

• Lubię to! 3
  • Uwielbiam 4
  • 1 rok później...
Opublikowano

Temat w archiwum.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.