Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Donator
Opublikowano

Autor: Eon

Screen / Demo: Tych prac trochę się nazbierało od paru lat więc zamieszczam link do mojej galerianki :serce:.

Link: HERE

Na prośbę @ czak :aniol:

• Lubię to! 3
  • Uwielbiam 5
  • Legenda
Opublikowano

Grafiki z pewnością są na dobrym poziomie, jednak nie wydaje mi się, że jest to coś wielkiego. Na pewno mając u boku mistrza @ czak i mając z kim rywalizować osiągniesz wiele i będziesz się tylko rozwijać! Tak czy tak, mam nadzieję, że kiedyś będziemy mogli zobaczyć Cię w roli grafika, których brakuje i zobaczyć, na co tak naprawdę Cię stać.

• Lubię to! 2
  • Dzięki 1
  • Legenda
Opublikowano

Dużo tego. :o

Nie wiem czy jest jakaś chronologia grafik, nie wiem czy rozwój/regres, ale masz problemy kompozycyjne i jak zaczynasz coś robić, to zaczynasz oscylować w pochodnych danej barwy co wg mnie jest słabe, ale niektóre prace dzięki temu mają klimat. Pobaw się w sygnach tymi kolorami, dodaje więcej światła, kontrastu.  avatary, są bardzo fajne, nie ma nawalonych efektów i odbiór ich jest przyjemny. No i klasyczny problem grafików - w tym mnie, problem z typografią. xD Dlatego nie lbuie dawać tekstów na avkach i sygnach, zawsze mi psuje odbiór. Cóż. :v

Działaj dalej.

• Lubię to! 2
  • Dzięki 1
  • 2 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.