Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: fenomen9

Nick admina banującego: Bob

Data/Mapa: 0:52 | 03/12/2021 Mirage

SteamID: STEAM_1:1:595528985

Serwer (mod): Only mirage #2  

Opis sytuacji: Opis sytuacji raczej powinien wyjść od admina banującego, to jego głupia decyzja. :) Ja sobie po prostu grałem w grę aż usłyszałem tekst w stylu fenomen ku.wo odpalona i po 30 sekundach wleciała blokada.
W razie możliwości proszę o jakieś dokładne uzasadnienie swojej decyzji żebym po prostu wiedział czego osoba decyzyjna nie jest w stanie pojąć i ewentualnie swoje zachowanie wytłumaczyć.

Opublikowano

Biorąc pod uwagę fakt, że właśnie mijają 24 godziny od zamieszczenia odwołania a wyjaśnień ze strony admina brak proszę o zdjęcie blokady : )

Opublikowano
23 minuty temu, fenomen9 napisał:

Ja razem z adminem Pablo widzieliśmy jak latał ci celownik nie masz prime i masz 0 poziom steam Celownik latał z ciała na głowe więc dałem ci bana

• Lubię to! 1
Opublikowano

Akurat poziom steam mam 3, a o braku prime'a wiem. Twoim zadaniem było rozpisanie demka w czasie 24h od wstawienia odwołania. Nie wywiązałeś się z obowiązku więc proszę o zdjęcie blokady. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.