Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. Imię: Michał
2. Wiek: 16
3. Przeszedłeś mutacje? ( TAK / NIE ): Tak
4. Nick na serwerze: OsamaBinLaden
5. Link do konta steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198320902045/
6. Steam ID: STEAM_1:1:180318158
7. Czas spędzony na serwerze ( LINK GT ): https://www.gametracker.com/player/OsamaBinLaden/91.224.117.107:27015/
8. Doświadczenie w adminowaniu na serwerach CS:GO: myślę, że 9/10
9. Skala znajomości sourcemod ( 0/8 ) (
Link ): 7/8
10. Dlaczego Ty ( minimum 3 zdania o sobie ): Ponieważ myślę, że mógłbym się nadać na admina z kilku powodów. Pierwszym z nich jest to, że spełniam wymagania. Jestem również kulturalnym człowiekiem, czasami się zdarzy coś tam po obrażać lub inne rzeczy, ale staram się nad tym panować, jestem wyrozumiały i znam swoje obowiązki, wiem co muszę robić na owym stanowisku i jak się zachować. Znam dużo komend, ponieważ byłem dużo razy adminem, udało mi się również być u was adminem lecz na innym forum(nie chce tutaj reklamować), dlatego wydaję mi się, że jestem znany, co prawda wtedy zostałem zdegradowany z powodu braku aktywności, ale to było z powodu takiego, że straciłem chęci do gry, bo robiłem po ok. 10h dziennie na serwerze, tym razem postaram się, aby to się nie powtórzyło, możliwe, że wiecie jak się zachowuje na owym stanowisku. Umiem sam ocenić czyjeś zachowanie i postąpić według regulaminu, czy ktoś oszukuje czy nadmiernie kogoś obraża i źle się zachowuję, umiem sobie z tym poradzić. Jestem bardzo pomocny, dlatego też piszę ową rekrutację, aby pomóc w wyłapywaniu oszustów, by serwer dobrze się rozwijał. Myślę, że jestem wiarygodny z bycia admina już u was.
11. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: ok. 3h na weekendach więcej
12. Kontakt ( Steam, forum ): steam i również forum
13. Czy akceptujesz regulamin admina/serwera?: Tak
14. Czy zapoznałeś się z wymaganiami? ( 
Link ) : tak
15. Posiadasz mikrofon? ( TAK / NIE ):  Tak
16. Konto Prime? ( TAK / NIE ): Tak
17. Blokada VAC? ( TAK / NIE ): Nie

• Lubię to! 3
  • Haha 1
  • 1 rok później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.