Jump to content
graca.

Skraga na mY shoT 4 yoU i k00zie

Recommended Posts

Nick oskarżyciela:  graca. katujemy.eu
Nick oskarżonego: @ mY shoT 4 yoU  @ k00zie
IP lub SID oskarżonego:  nie wiem jakie mają IP i SID 

Data i czas zdarzenia: 16:00 28.11.2021
Przebieg sytuacji: Zaczęło się od tego, że jakiś gracz (najprawdopodobniej kolega my shot 4 you) uraził mnie mówiąc coś o mojej mamie (nie dokońca pamiętam już co dokładnie), więc ja i mój kolega nie pozostawiliśmy tego bez słowa i mu odpowiedzieliśmy, po czym od razu ja dostałem kicka od @ mY shoT 4 yoU , a kolega muta na 1000 minut, gdzie drugi gracz nie dostał nic. Wszedłem na serwer zacząłem się pytać o powód bo pisało tam, że 30 minut a w powodzie 1000 nadużywanie i zacząłem z nimi gadać i dopytywać się ich o co chodzi, wtedy @ k00zie  zapytał się @ mY shoT 4 yoU , który tam taki mądry i cwaniak i żeby dać mi mute za utrudnianie pracy admina i nadużywanie. Wtedy wyjaśniłem im na spokojnie o co chodzi i sam zacząłem zwracać uwagę graczom, którzy nadużywali mikrofon i w pewnym momencie powiedziałem też '''pojebało Cię gościu'' , po czym od razu dostałem mute na 1000 minut za obrazę admina (gdzie tutaj jest obraza?). Później napisałem coś na chacie i kara została zmieniona na 1440minut ja zapytałem dlaczego na więcej skoro nic nie powiedziałem, to wtedy odpowiedział, że koledze się pomyliło. Nagle admin @ k00zie poczuł, że ma władze na serwerze CS GO i powiedział, że mam ostatnie słowo i mam 60 sekund na odpowiedzieć. Ja wtedy powiedziałem chce unmute to powiem, a on, że mogę napisać, no więc powiedziałem, że nie chce i wtedy dostałem bana na 1000 minut za obraza admina/prowokacja. Prawda jest taka, że to oni prowokowali specjalnie mnie abym dostał mute i na serwerze jest straszna faworyzacja, a władze mają osoby po 15 lat.
Dowody: Administrator @ k00zie powiedział abym nie nagrywał bo i tak demko nagrywa, więc można odtworzyć i zobaczyć czy wszystko nadawało się na bana na 1 dzień i muta na 1440 minut (akcja działa się między 15:40 a 16:05)

• Like 1
  • KAT 1
  • Wow 1

po pierwsze za nic kicka nie dostałeś, tak dostałeś muta ponieważ nie było to po raz pierwszy a drugi ziomek nie dostał bo sie uspokoił tak tu był mój błąd ze w powodze napisałem 1000 za to przepraszam jeśli cie to zdenerowało dostał za nadużywanie ponieważ nie było to normalne rozmawianie na demku bedzie także spokojnie za to ''pojebało cie gościu'' kultury do administracji tutaj też był bład z mojej strony ponieważ zły czas dałem i kolega poprawił na taki jaki ma być i administracja sie zaczyna od 16 lat także o to sie nie martw 

link do akcji

https://550.gotv.pro/srv55912/auto0-20211128-154043-1885004874-am_anothernuke_KAT_-_________________Katujemy.eu____________ARENA_1v1____________128TR__ws__knife__gloves__1shot1kill.pl.dem.zip

@ mY shoT 4 yoU  Po pierwsze nie powiedziałem, że dostałem kicka ''za nic'' tylko, że dostałem kicka i doskonale wiem za co, jednakże jeżeli inny gracz mnie wyzywa i nie dostaje nawet żadnego ostrzeżenia to wydawało mi się, że mogę mu również odpowiedzieć. 

Po drugie nie wiem gdzie widzisz obrazę administracji w słowach ''Pojebało Cię gościu''. Czasami słów niecenzuralnych używa się jako zamienników w zdaniu aby lepiej brzmiało, co innego było by jakbym powiedział ''Pojebało cie ty ku*wo", wtedy owszem mógłbyś to odebrać jako obrazę. 

Po trzecie to co z tego, że administracja zaczyna się od 16-stego roku życia skoro nikt nie udowodni Ci tego, że masz na przykład 14 lat. Z tego co wiem nie musisz wysyłać swojego dowodu ani legitymacji. 

Najgorsze jest to, że wy tą rangę dostajecie aby pomagać graczom i być bezstronnym, a ty i twój kolega @ k00zie  faworyzujecie swoich znajomych, czujecie się lepsi posiadając wyższą rangę od nas oraz tym, że możecie więcej i jesteście bezkarni.

Co do skargi, według mnie totalnie bez sensu zawracanie głowy kadrze administracyjnej forum jak i serwera. Co do sytuacji z myshotem, słyszałem że się z nim kłócisz w sprawie nadanego mute, co jest też utrudnianiem naszej pracy, bo zawsze ktoś z graczy musi się przy okazji wtrącić i narasta niepotrzebna gównoburza. Dostałeś to dostałeś, powód zawsze do tego jest. Drugi mute na 1440, jak kolega wyżej wspomniał był poprawką źle nadanego poprzedniego wyciszenia. Co do zwracania uwagi graczom, nie przypominam sobie takiej sytuacji, a za "pojebało Cie gościu" nie było żadnej kary tylko za inne słowa skierowane w stronę gracza/admina (dokładnej sytuacji na ten moment nie pamiętam). Przed Twoim banem padły słowa na czacie które by uraziły na pewno nie jedną osobę do której zostałyby skierowane te słowa bo jednak jazda po rodzicach, bądź słowa w moją strone "siadasz na chuju" nie są raczej najprzyjemniejsze. Nie poczuwam się do władzy, tylko grzecznie zapytałem czy chcesz coś powiedzieć a wtedy miałeś możliwość zapytać o link na forum do skargi bądź unbana, a z czasem 60s powiedziałem tak ponieważ zostało +/- 1 minuta do końca mapy także nie chciałem żebyś później mi uciekł z serwera i próbował uniknąć bana. 

Cytat

Prawda jest taka, że to oni prowokowali specjalnie mnie abym dostał mute i na serwerze jest straszna faworyzacja, a władze mają osoby po 15 lat.

Tutaj mowy o prowokacji nawet nie było, także troszkę dokolorowana ta skarga została. Co do faworyzacji, nie cenimy sobie takich akcji, każdy jest traktowany równo bez wyjątków, nawet administracja w przypadkach łamania regulaminu może zostać przez uprawnione osoby ukarana, bądź upomniana i tego się wszyscy trzymamy bez względu na to kim ta osoba jest w życiu prywatnym (kolega, brat, itd.)

6 godzin temu, mY shoT 4 yoU napisał:

Czyli według ciebie skarga za faworyzacje i wywyższanie się jest zawracaniem głowy administratorom? No to powiem Ci, że nie wiem co według ciebie było by dobrym powodem do napisania skargi.

Pierwsza rzecz, przytoczę tu twoje słowa "Co do sytuacji z myshotem, słyszałem że się z nim kłócisz w sprawie nadanego mute, co jest też utrudnianiem naszej pracy" - doskonale wiedziałeś, że próbuje się dowiedzieć o co chodzi z tym powodem l, ponieważ był dla nas niezrozumiały i dlaczego mój znajomy dostał karę skoro drugi gracz nie dostał nawet ostrzeżenia, a ty wtedy powiedziałeś, który to taki mądry jest i cwany to żebym też dostał mute za utrudnianie. To w takim razie według ciebie nie mogę się dowiedzieć o co chodzi w powodzie, kiedy jest dla mnie niezrozumiały, ponieważ jest to utrudnianie pracy admina. 

Tak jak to powiedziałeś "Dostałeś to dostałeś, powód zawsze do tego jest" czyli, nawet jeżeli nie zrobiłbym nic niezgodnego z regulaminem i tak znalazłbyś powód na to aby mnie ukarać?

Kolejna rzecz, "za "poj**ało Cie gościu" nie było żadnej kary tylko za inne słowa skierowane w stronę gracza/admina (dokładnej sytuacji na ten moment nie pamiętam)" - jednym z powodów mojego bana i muta jest obraża administratora, więc nie mieszaj w to żadnych graczy. Jestem przekonany że od momentu mojego kicka w żaden sposób nie uraziłem żadnego admina, więc nie wiem dlaczego kłamiesz. Wszystko jest tak jak mówisz na demku więc po co mówić nie prawdę?

Kolejne rzecz do której muszę się przyczepić "jazda po rodzicach, bądź słowa w moją strone "siadasz na c*uju" nie są raczej najprzyjemniejsze" - jazda po rodzicach i siadasz na c**ju powiadasz? Jeżeli coś takiego wyczytałeś z moich wiadomości to polecam zakupić okulary albo poduczyć się czytać. Jedyne co na chacie napisałem to że jesteś zj**em i jak widać nie myliłem się.  Kara na 1000 minut za próbę dowiedzenia się o co chodzi w powodzie ukarania kolegi i powiedzenia do kogoś "Po***ało cię gościu" wydaje ci się, że nie jest trochę za duża, gdzie w między czasie inni również się wyzywania i nie dostają żadnych kar albo dostają na 30 min czy 2h. 

Dochodzimy do końca i tu po raz czwarty już przytoczę twoje słowa "także troszkę dokolorowana ta skarga została." - wszystko jest na demku i jedyne co dokolorowane jest to twoja wypowiedź, ponieważ niektóre rzeczy które wspominasz nie miały miejsca.

Od samego początku zachowywałeś się niestosownie i szukałeś dziury w całym. Był dym na serwerze admin, nadawał kary każdemu po kolei. Admin też człowiek i zdarzy się mu pomylić jak tu np. z powodem. @ mY shoT 4 yoU  zachował się zgodnie z regulaminem. Prowokowałeś administrację i dostałeś karę na 1 dzień. Związku, że napisałeś skargę, obejrzałem demo i sprawdziłem twoją historię bans i to nie pierwsze twoje przewinienia. Dostałeś bana na 1 dzień, stwierdzam, iż to za mało nadaję, Ci bana na okres 5 dni może czegoś to nauczy.

Pozdrawiam.

• Like 1
  • KAT 1
  • Haha 1
  • I love it 2

• 1 year later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.