Killme11 Posted November 27, 2021 Share Posted November 27, 2021 Nick oskarżyciela: Killme Nick oskarżonego: Administracja servera mirage #2 SID oskarżonego: a bo ja wiem Data i czas zdarzenia: od dobrych 2 miesiecy Przebieg sytuacji: Brak adminów na serverze oraz brak reakcji jakiego kolwiek z nich jesli jest Dowody: na to chyba nie trzeba nic wystarczy być na serverze 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vanilla. Posted November 27, 2021 Sponsor V.I.P Deserved Woman Share Posted November 27, 2021 Jeśli jest admin i nie reaguje wystarczy złożyć skargę z datą i jego SID'em oraz nickiem. Aktualnie mamy bardzo mało adminów, za mało aby przypilnować w każdej chwili serwer. macie na serwerze komendę !report gdzie można zgłosić cziterów i Multi-admini, którzy wspomagają też mogę wejść. Więc też zapraszamy do składania podań na stanowisko admina. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vanilla. Posted November 27, 2021 Sponsor V.I.P Deserved Woman Share Posted November 27, 2021 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts