Jump to content
BaarteK_

Skarga harry

Recommended Posts

Nick oskarżyciela: BarteK
Nick oskarżonego: Star: Harry
SID oskarżonego: admin, więc powinniście mieć.

Data i czas zdarzenia: 27.11 około 2
Przebieg sytuacji: Normalna gra na serwerze, oskarżony mnie zabił kampiąc na ct, napisałem "  BarteK | Sell Recommends : cos takiego jak cele mapy a nie na fragi grasz`, odpisał "     star: harry : 1vs6 bylo wiec sie nie wypowiadaj", gdzie uznałem to za atak w moją stronę w nerwach napisałem "   BarteK | Sell Recommends : utkaj pizde i mi nie rozkazuj :)". Administrator dał mi bana na 2 godziny za "

Naganna obraza Admina/Gracza". Więc ja się tutaj zastanawiam, gdzie tutaj jest obraza? Napisałem tak naprawdę to samo co on tylko w bardziej wulgarny sposób, brak jakiejkolwiek obrazy.  Proszę o upomnienie oskarżonego bądź degradację, zbyt nadużywa swoich permisji, nie otrzymałem żadnego upomnienia gdzie powinienem dostać o bynajmniej kulturze na czacie. ;)

Dowody: image.thumb.png.870226ef48ec5f217ad4b12217ae8e8c.png Demko oraz ss.

• Like 1
  • Wow 1
  • Sad 1

Cytat
  • 3.3 Zakazane jest wyzywanie Administracji serwera. (Mute/Gag 30 - 10800min. | Ban 30 - 10800min.)

Admin indywidualnie, może wymierzyć karę w przypadku nagminnego łamania regulaminu serwera. W przypadku złamania tego punktu regulaminu nie musi upominać. Ban słuszny, następne za takie zachowanie będą już dłuższe. 'Utkaj pizdę' jest obrazą.. tak dla Twojej wiadomości.

Skarga niesłuszna.

• Like 1

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.