BaarteK_ Posted November 27, 2021 Share Posted November 27, 2021 Nick oskarżyciela: BarteK Nick oskarżonego: Star: Harry SID oskarżonego: admin, więc powinniście mieć. Data i czas zdarzenia: 27.11 około 2 Przebieg sytuacji: Normalna gra na serwerze, oskarżony mnie zabił kampiąc na ct, napisałem " BarteK | Sell Recommends : cos takiego jak cele mapy a nie na fragi grasz`, odpisał " star: harry : 1vs6 bylo wiec sie nie wypowiadaj", gdzie uznałem to za atak w moją stronę w nerwach napisałem " BarteK | Sell Recommends : utkaj pizde i mi nie rozkazuj :)". Administrator dał mi bana na 2 godziny za " Naganna obraza Admina/Gracza". Więc ja się tutaj zastanawiam, gdzie tutaj jest obraza? Napisałem tak naprawdę to samo co on tylko w bardziej wulgarny sposób, brak jakiejkolwiek obrazy. Proszę o upomnienie oskarżonego bądź degradację, zbyt nadużywa swoich permisji, nie otrzymałem żadnego upomnienia gdzie powinienem dostać o bynajmniej kulturze na czacie. ;) Dowody: Demko oraz ss. 1 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vanilla. Posted November 27, 2021 Sponsor V.I.P Deserved Woman Share Posted November 27, 2021 Cytat 3.3 Zakazane jest wyzywanie Administracji serwera. (Mute/Gag 30 - 10800min. | Ban 30 - 10800min.) Admin indywidualnie, może wymierzyć karę w przypadku nagminnego łamania regulaminu serwera. W przypadku złamania tego punktu regulaminu nie musi upominać. Ban słuszny, następne za takie zachowanie będą już dłuższe. 'Utkaj pizdę' jest obrazą.. tak dla Twojej wiadomości. Skarga niesłuszna. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vanilla. Posted November 27, 2021 Sponsor V.I.P Deserved Woman Share Posted November 27, 2021 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts