kejmaN. Posted November 25, 2021 V.I.P Share Posted November 25, 2021 Twój nick: k ejmaN Co wprowadzić?: Mam usługę z prefixem [VIP] i chciałbym, aby była dostępna komenda na wyłączanie go. Czy da się poprawić to w taki sposób, aby co rundę serwer nie przypisywał nam ciągle tego prefixu? Chcę mieć VIPa i możliwość ustawienia sobie tagu bez konieczności ustawiania go ciągle w menu opcji. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McKenzie Posted November 26, 2021 Share Posted November 26, 2021 Powiem Ci, ze jakby byla taka opcja to tez chetnie bym wylaczyl ten tag VIP zeby byl niewidoczny 😈 ale chyba to niemozliwe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vanilla. Posted November 26, 2021 Sponsor V.I.P Deserved Woman Share Posted November 26, 2021 Z tego co wiem nie da się, plugin działa tak, że zastępuje nasz tag tagiem 'vip'. Już kiedyś o to pytałam i nie dało się nic z tym zrobić. Tu już byłoby trzeba stworzyć całkiem nowy plugin, który by to umożliwił, przy obecnym nie ma takiej opcji. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tinderówka. Posted November 26, 2021 Share Posted November 26, 2021 Wszystko się da, trzeba tylko wiedzieć jak 4 1 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tinderówka. Posted November 26, 2021 Share Posted November 26, 2021 1 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kondziu Posted December 9, 2021 Investor V.I.P Share Posted December 9, 2021 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts