pvvtkvv Posted November 24, 2021 Share Posted November 24, 2021 Zdjęcia nie mam bo pomyślałam o nim jak już wypiłam zawartość szklanki 2 mango 2 banany 1 łyżka miodu 1 łyżeczka nasion chia* * opcjonalnie Mango i banany obieramy i kroimy w mniejsze kostki do miseczki lub bezpośrednio do blendera dodajemy łyżkę miodu i blendujemy i..... gotowe ! Ja do smoothie dodałam nasiona chia Smakuje zajebiscie i jest syte dzięki bananom. Jak będzie lato to będę robić lody własnie w taki sposób co również polecam. Cya 2 1 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narks. Posted November 24, 2021 Donor Share Posted November 24, 2021 Polecam do różnych smoothie dodać jarmuż, dodaje trochę lepszego smaku i jest zdrowy! Dzięki za przepis! 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Titania Posted November 25, 2021 Investor V.I.P Woman Share Posted November 25, 2021 Uwielbiam każdego rodzaju smoothie! Jeszcze trochę i smaczki powrócą 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pvvtkvv Posted November 26, 2021 Author Share Posted November 26, 2021 W dniu 24.11.2021 o 21:52, Narks. napisał: Polecam do różnych smoothie dodać jarmuż Kurde XD mam tego masę w ogrodzie ale jakoś nie mogę się przemóc Spróbuję następnym razem 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts