N1kolajov Posted November 20, 2021 Share Posted November 20, 2021 Twój nick: n1kolajov Nick admina banującego: k00zie Data/Mapa: 18.11.21 am_banana SteamID: STEAM_1:1:126778794 Serwer (mod): arena 1vs1 Opis sytuacji: kOOzie sprowokował moją agresywną reakcje gdyż mutował 2-3 chłopaków bez mutacji, a gdy jakiś totalny dzieciak bez mutacji darł się i miał tragiczny mikrofon mówił że on może se wybrać nie mutuję go bo go nie denerwuję itd. od słowa do słowa powyzywaliśmy się, jestem naprawdę w stanie przeprosić jeżeli uraziłem kOOziego niestety użyłem paru złych słów w stronę jego rodziny i naprawdę przepraszam i obiecuję że to się więcej nie powtórzy ale też nie uważam że perm był tu słuszny, a decyzję podjęte przez admina były złe według mnie i wielu ludzi na serwerze którzy mogą to potwierdzić. Proszę o rozpatrzenie sprawy i możliwości ub naprawdę jestem ważnym elementem serwera i chcę kontynuować rozrywkę, przepraszam kOOziego możemy się pogodzić jeżeli 2 strona jest za :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vanilla. Posted November 20, 2021 Sponsor V.I.P Deserved Woman Share Posted November 20, 2021 Według taryfikatora powinien być mute/gag do 3 dni. Tak więc opiekun @ PanPukawka podejmie decyzję co z tym zrobić. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanPukawka Posted November 20, 2021 Sponsor V.I.P Share Posted November 20, 2021 Obejrzałem całe demko, podważałeś decyzje admina i się kłóciłeś. Jeżeli chodzi o wchodzenie na tekstury ban za długi. Więc tak ban zostaje przykro mi twoje zachowanie, było niestosowne. Porozmawiam sobie z @ k00zie odnośnie do powodów bana i tego, co się działo. Pozdrawiam 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vanilla. Posted November 20, 2021 Sponsor V.I.P Deserved Woman Share Posted November 20, 2021 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts