Jump to content
N1kolajov

odwołanie się od bana

Recommended Posts

Twój nick: n1kolajov

Nick admina banującego: k00zie

Data/Mapa:  18.11.21  am_banana 

SteamID:  STEAM_1:1:126778794

Serwer (mod):  arena 1vs1                      

Opis sytuacji:  kOOzie sprowokował moją agresywną reakcje gdyż mutował 2-3 chłopaków bez mutacji, a gdy jakiś totalny dzieciak bez mutacji darł się i miał tragiczny mikrofon mówił że on może se wybrać nie mutuję go bo go nie denerwuję itd. od słowa do słowa powyzywaliśmy się, jestem naprawdę w stanie przeprosić jeżeli uraziłem kOOziego niestety użyłem paru złych słów w stronę jego rodziny i naprawdę przepraszam i obiecuję że to się więcej nie powtórzy ale też nie uważam że perm był tu słuszny, a decyzję podjęte przez admina były złe według mnie i wielu ludzi na serwerze którzy mogą to potwierdzić. Proszę o rozpatrzenie sprawy i możliwości ub naprawdę jestem ważnym elementem serwera i chcę kontynuować rozrywkę, przepraszam kOOziego możemy się pogodzić jeżeli 2 strona jest za :) 

Obejrzałem całe demko, podważałeś decyzje admina i się kłóciłeś. Jeżeli chodzi o wchodzenie na tekstury ban za długi. Więc tak ban zostaje przykro mi twoje zachowanie, było niestosowne. Porozmawiam sobie z @ k00zie odnośnie do powodów bana i tego, co się działo.

Pozdrawiam

• Like 3

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.