Jump to content
Serwery Counter-Strike 2 ×
Mr_Danio

Piłkarz zabił Arbitra !

Recommended Posts

Jak sami wiemy latem zeszłego roku podczas meczu w stanowej lidze Michigan United Soccer League doszło do niecodziennego zdarzenia.  Podczas meczu 44-letni John Bieniewicz podbiegł do piłkarza arabskiego, by pokazać mu drugą żółtą kartkę za przewinienie i wyrzucić go z boiska. Nie przewidział, że Bassel Saad odpłaci się ciosem. Arbiter padł na boisko nieprzytomny. Jedno uderzenie okazało się śmiertelne.

Sąd nie miał wątpliwości co do winy oskarżonego i skazał 44-latka na osiem lat więzienia za nieumyślne spowodowanie śmierci.

Na wyrok czekała żona ofiary Kristen Bieniewicz i gdy skazany opuszczał salę pokazała mu czerwoną kartkę. Po czym sąd ukarał ją karą 3 tysięcy dolarów za obrazę. "Odpowiedziała była to ostatnia rzecz którą mogłam zrobić dla swojego zmarłego męża" 

Sędzie Bieniewicz tym samym osierocił dwójkę dzieci. 

Jak myślicie czy wyrok jest sprawiedliwy. 

Mam nadzieję ze artykuł się spodobał bo to mój pierwszy , jeśli tak zostaw like.

Kajman, jednak troszkę przesadzasz. Takie jest prawo. Według mnie to jest błąd również psychologów z którymi piłkarz na pewno miał styczność. Jeżeli posiedział byś choćby 3 miesiące to byś zmienił zdanie, a 8 lat stało by się wiecznością ;). 

Styl tego newsa przypomina mi kanał FutboloveTV, mam nadzieje że nie skopiowałeś tego od niego ;x

Jak dla mnie za zabójstwo powinno być dożywocie albo kara śmierci. Taki 'zabójca' zabije kogoś, dostanie 5 lat - odsiedzi, zabije i wróci do pierdla =,=

Kara stosunkowo łagodna co do czyny muszę przyznać, chociaż mógł nie przypuszczać że jednym ciosem zabije człowieka mimo to emocje zrobiły swoje.

Styl tego newsa przypomina mi kanał FutboloveTV, mam nadzieje że nie skopiowałeś tego od niego ;x

Jak dla mnie za zabójstwo powinno być dożywocie albo kara śmierci. Taki 'zabójca' zabije kogoś, dostanie 5 lat - odsiedzi, zabije i wróci do pierdla =,=

Nic nie było kopiowane wszystko pisałem sam oparłem sie tylko na imionach i nazwiskach osób bo zapomniałem

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.