Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×
Gość PPFAR

Kolejna propozycja.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Więc tak, z pierwszej propozycji jestem za dodaniem Aktywności. Jak dla mnie Email odpada ponieważ być może nie każdy chciałby aby każdy widział jego Email, a puste pole pod obrazkiem by dziwnie wyglądało.

Co do drugiej propozycji jestem na tak, można byłoby sprawdzić, który moderator jest bardziej aktywny a który mniej ;)

Opublikowano

Na tak. Jeżeli chodzi o pierwszą propozycję to będzie coś nowego, a co do drugiej, to fajnie będzie wiedzieć który moderator najbardziej się stara :D

Opublikowano

Co do propozycji 1, większość informacji można znaleźć bez tego hooka, więc zbędne.

Ad 2. Prawa strona forum i tak już jest zapchana, więc również niepotrzebne.

• Właściciel
Opublikowano

Połowa z was chociaż wie co to jest ta propozycja numer 1? otóż moi kochani są to statystyki w sidebarze (sidebar - blok po prawej stronie, tam gdzie mamy topx, facebook,steam). Statystyki te wyświetlane są tylko nam, nikt więcej ich nie widzi. Jeżeli chodzi o top moderatorów neutralnie, z przewagą na nie.

Opublikowano

1. Według mnie nie potrzebne.

2. Czemu nie mi to obojętne

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.