Mr_Danio Posted March 16, 2015 Share Posted March 16, 2015 Jestem zdecydowanie na tak Link to comment Share on other sites More sharing options...
.:Tomek:. Posted March 16, 2015 Share Posted March 16, 2015 Więc tak, z pierwszej propozycji jestem za dodaniem Aktywności. Jak dla mnie Email odpada ponieważ być może nie każdy chciałby aby każdy widział jego Email, a puste pole pod obrazkiem by dziwnie wyglądało. Co do drugiej propozycji jestem na tak, można byłoby sprawdzić, który moderator jest bardziej aktywny a który mniej ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaśka Posted March 16, 2015 Share Posted March 16, 2015 Na tak. Jeżeli chodzi o pierwszą propozycję to będzie coś nowego, a co do drugiej, to fajnie będzie wiedzieć który moderator najbardziej się stara :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blanti. Posted March 16, 2015 Share Posted March 16, 2015 Także na tak, przydałoby się coś nowego :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bleteczka Posted March 16, 2015 Share Posted March 16, 2015 1. Tak - bez email'u 2. Również tak Link to comment Share on other sites More sharing options...
bastian Posted March 16, 2015 Share Posted March 16, 2015 Co do propozycji 1, większość informacji można znaleźć bez tego hooka, więc zbędne. Ad 2. Prawa strona forum i tak już jest zapchana, więc również niepotrzebne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Owner Dudnes Posted March 16, 2015 Owner Share Posted March 16, 2015 Połowa z was chociaż wie co to jest ta propozycja numer 1? otóż moi kochani są to statystyki w sidebarze (sidebar - blok po prawej stronie, tam gdzie mamy topx, facebook,steam). Statystyki te wyświetlane są tylko nam, nikt więcej ich nie widzi. Jeżeli chodzi o top moderatorów neutralnie, z przewagą na nie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deserved martini Posted March 16, 2015 V.I.P Donor Deserved Share Posted March 16, 2015 Jedynie top moderatorów można wgrać. Reszta zbędne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaro Posted March 16, 2015 Share Posted March 16, 2015 Tylko za top moderatorami. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gapciu Posted March 16, 2015 Share Posted March 16, 2015 1. Według mnie nie potrzebne. 2. Czemu nie mi to obojętne Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts