Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×
Gość Little.

Aktywnosc redaktorow.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gazetki? Gazetki będą co miesiąc, nie co tydzień, dwa. I tego się trzymajmy, bo niektórzy wprowadzają burdelos na forum.

Opublikowano

Gazetki raz na dwa dni? :o Co Ty w nich chcesz zamieszczać?

Gdzie tam masz napisane ze na 2 dni. Chodzi ze gazetki co 2 tygodnie a nowinki jak się uda to codziennie

• Właściciel
Opublikowano

Gazetki jak najbardziej co miesiąc, półtorej a nawet dwa bo w krótszy czas dużo nie napiszemy. Wywiady natomiast mogą być przeprowadzane codziennie, jest mnóstwo osób do wzięcia.

Opublikowano

Gazetki jak najbardziej co miesiąc, półtorej a nawet dwa bo w krótszy czas dużo nie napiszemy. Wywiady natomiast mogą być przeprowadzane codziennie, jest mnóstwo osób do wzięcia.

Właśnie ja mam problem ze znalezieniem osób do wywiadu, nadal jestem zdania, że powinny zostać przeprowadzane co tydzień, ale kogoś wytrzasnę.

• Właściciel
Opublikowano

Napisałem tylko, że mogą być przeprowadzane codziennie lecz nie muszą. Bynajmniej 1 w tygodniu żeby był to będzie dobrze. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.