resazo Posted November 10, 2021 Share Posted November 10, 2021 Nick: resazo 60Hz / twitch.tv/resazo Imię: Alan Wiek: 17 (10 grudnia urodziny) Staż na serwerze (W tym miejscu podaj link do gametracker'a): https://www.gametracker.com/server_info/145.239.237.170:27015/top_players/?query=resazo Doświadczenie w adminowaniu: Byłem adminem na innej sieci serwerów w latach 2019/2020 i ogarniałem rzeczy potrzebne do pełnienia tej funkcji. Znajomość sourcemoda [0/10]: 6/7 (Dość dłuższa przerwa w cs, lecz z czasem przypomnę sobie to co będzie mi potrzebne ) Ile czasu możesz poświęcić na serwerze (dziennie/tygodniowo)?: Trudno powiedzieć, codziennie wieczorami grywam w csa więc na pewno znajdę czas aby grać na serwerze Dlaczego Ty?: Przede wszystkim jestem osobą miłą, wyrozumiałą i cierpliwą. Jeśli ktoś potrzebuje pomocy, i mam taką możliwość pomagam mu. Lubię również grywać na 1v1 gdyż traktuje ten tryb jak rozgrzewkę (więc grać tu na pewno będę). Mam dystans do Siebie, a to chyba najważniejsze co Admin musi posiadać. Jestem również bezkonfliktowy, chyba że ktoś na prawdę powie za dużo. W skrócie po prostu chcę pomóc adminom jeszcze bardziej niż teraz mogę. Często również zauważam brak adminów na serwerze w godzinach nocnych i porannych, a zawsze znajdą się osoby, które zasługują na banika ;d Ze świata serwera ludzie kojarzą mnie jako sympatyczną osobę, lekko wygadaną i pomocną ;D Posiadasz mikrofon?: Tak- głośny i wyraźny :) Kontakt: Gmail: [email protected] Numer GG: 71875635 steam: https://steamcommunity.com/id/twitchtvresazo/ SID: STEAM_0:0:558116655 Posiadasz konto Prime?: Tak Akceptujesz regulamin admina (link)?: Tak Akceptujesz regulamin serwera (link)?: Tak Zapoznałeś się z taryfikatorem kar (link)?: Tak 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mY shoT Posted November 11, 2021 Friend Share Posted November 11, 2021 GM- wiek+ doświadczenie +/- SM +/- dlaczego ty - Jestem na nie 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanPukawka Posted November 11, 2021 Sponsor V.I.P Share Posted November 11, 2021 Na twoim głównym koncie zauważyłem blokadę VAC. Niestety u nas to nie przejdzie. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanPukawka Posted November 11, 2021 Sponsor V.I.P Share Posted November 11, 2021 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MLK. Posted October 13, 2023 Sponsor UNBAN™ CS 1.6 V.I.P Deserved Share Posted October 13, 2023 Temat w archiwum. Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts