Jump to content
resazo

Podanie na admina 1v1

Recommended Posts

Nick: resazo 60Hz / twitch.tv/resazo
Imię: Alan 
Staż na serwerze (W tym miejscu podaj link do gametracker'a): 
https://www.gametracker.com/server_info/145.239.237.170:27015/top_players/?query=resazo
Doświadczenie w adminowaniu:  Byłem adminem na innej sieci serwerów w latach 2019/2020 i  ogarniałem rzeczy potrzebne do pełnienia tej funkcji. 
Znajomość sourcemoda [0/10]: 6/7 (Dość dłuższa przerwa w cs, lecz z czasem przypomnę sobie to co będzie mi potrzebne )
Ile czasu możesz poświęcić na serwerze (dziennie/tygodniowo)?: Trudno powiedzieć, codziennie wieczorami grywam w csa więc na pewno znajdę czas aby grać na serwerze
Dlaczego Ty?:  Przede wszystkim jestem osobą miłą, wyrozumiałą i cierpliwą. Jeśli ktoś potrzebuje pomocy, i mam taką możliwość pomagam mu. Lubię również grywać na 1v1 gdyż traktuje ten tryb jak rozgrzewkę (więc grać tu na pewno będę). Mam dystans do Siebie, a to chyba najważniejsze co Admin musi posiadać. Jestem również bezkonfliktowy, chyba że ktoś na prawdę powie za dużo. W skrócie po prostu chcę pomóc adminom jeszcze bardziej niż teraz mogę.  Często również zauważam brak adminów na serwerze w godzinach nocnych i porannych, a  zawsze znajdą się osoby, które zasługują na banika ;d Ze świata serwera ludzie kojarzą mnie jako sympatyczną osobę, lekko wygadaną i pomocną ;D 

Posiadasz mikrofon?: Tak- głośny i wyraźny :) 
Kontakt: Gmail: [email protected] Numer GG:
 71875635  steam: https://steamcommunity.com/id/twitchtvresazo/
SID: 
STEAM_0:0:558116655

Posiadasz konto Prime?: Tak 
Akceptujesz regulamin admina (link)?: Tak
Akceptujesz regulamin serwera (link)?: Tak 

Zapoznałeś się z taryfikatorem kar (link)?:  Tak 

• Haha 4

• 1 year later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.