Jump to content
Real Photos 2023 ×
Wielkie serce Katujemy ❤ ×

Recommended Posts

Imię: Sebastian
Staż na forum: Od momentu rejestracji minęło 6 miesięcy, mimo to aktywnie udzielam się od 3 dni.
Znajomość ortografii i interpunkcji [0/10]: 9

Dlaczego ty?: Sprawowanie funkcji redaktora nie jest dla mnie żadnym problemem. Na wielu sieciach zaczynałem od tego stanowiska, na jednej z nich kącik redaktorski rozwijałem ponad rok. Podejmuję się każdego wyzwania, nie ograniczam się tylko do jednej rzeczy, bo czy wywiad czy gazetka - nie robi to dla mnie różnicy. Generalnie chcę rozwinąć działy, które jak na razie są "szarą myszką" na naszym forum. Jeżeli zdecyduję się już objąć jakąś funkcję wkładam w nią wiele serca i zaangażowania. Nie mam problemów z językiem polskim, ale nie jestem też profesorem Miodkiem, więc błędy interpunkcyjne lub ortograficzne z mojej strony są czasami nieuniknione. Myślę, że wprowadzę dużo świeżości i pomysłów do redakcji i zachęcę innych do odrzucenia pisania szablonami oraz do bawienia się słowami.

Jestem na tak. Dobrze operujesz językiem polskim, nie robisz błędów ortograficznych jak i gramatycznych więc sądzę, że się nadasz.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.