bastian Posted March 16, 2015 Share Posted March 16, 2015 Imię: SebastianWiek: 18Staż na forum: Od momentu rejestracji minęło 6 miesięcy, mimo to aktywnie udzielam się od 3 dni.Znajomość ortografii i interpunkcji [0/10]: 9 Dlaczego ty?: Sprawowanie funkcji redaktora nie jest dla mnie żadnym problemem. Na wielu sieciach zaczynałem od tego stanowiska, na jednej z nich kącik redaktorski rozwijałem ponad rok. Podejmuję się każdego wyzwania, nie ograniczam się tylko do jednej rzeczy, bo czy wywiad czy gazetka - nie robi to dla mnie różnicy. Generalnie chcę rozwinąć działy, które jak na razie są "szarą myszką" na naszym forum. Jeżeli zdecyduję się już objąć jakąś funkcję wkładam w nią wiele serca i zaangażowania. Nie mam problemów z językiem polskim, ale nie jestem też profesorem Miodkiem, więc błędy interpunkcyjne lub ortograficzne z mojej strony są czasami nieuniknione. Myślę, że wprowadzę dużo świeżości i pomysłów do redakcji i zachęcę innych do odrzucenia pisania szablonami oraz do bawienia się słowami. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TerrorSquad Posted March 16, 2015 Share Posted March 16, 2015 Myślę, że można dać szansę :) Jesteś ogarniety Wiek Wymagania Staż :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
.:Tomek:. Posted March 16, 2015 Share Posted March 16, 2015 Jak najbardziej jestem na Tak. +Wiek +Staż +Zaangażowanie + Ortografia ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Danio Posted March 16, 2015 Share Posted March 16, 2015 Ja Jestem Neutralny + Staż + Wiek - Aktywność - Daj się nam poznać - Myślę ze na ten czas jest wystarczająca ilość redaktorów Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 16, 2015 Share Posted March 16, 2015 Myślę że można dać Ci szansę. + Przyzwoite podanie + Wiek + Ortografia,interpunkcja + Zaangażowanie Link to comment Share on other sites More sharing options...
noiz Posted March 16, 2015 Share Posted March 16, 2015 Jestem na tak. Dobrze operujesz językiem polskim, nie robisz błędów ortograficznych jak i gramatycznych więc sądzę, że się nadasz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts