Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: kokoshino 

Nick admina banującego: Q U V E R E K

Data/Mapa:2021-11-07 20:52:04 ★ Katujemy.eu ★ 5 VS 5 MIRAGE #2 • 128TR • !ws/!knife/!gloves/!stickers

SteamID:STEAM_1:1:160837532

Serwer (mod):  Administrator banujący[5VS5 #2]  Q U V E R E K                      

Opis sytuacji: gram normalnie nie uzywam zadnych czitów  mowilem ze mam wspomaganie ale to bylo dla zartu wlasciciel mi zwrocil uwage i co za to bardzo przepraszam co do tego ze gram normalnie to gram zabijam no w tej grze chodzi w to a ze dzis bardzo dobrze nawet szło no i z dupy perma dostalem a i tu dam mojego linka do konta na steam tu se mozna zobaczyc profil https://steamcommunity.com/profiles/76561198281940793/ ,  A i bardzo przepraszam ze napisalem ze mam to wspomaganie to dla zartu chcialem bym fajny XD spoko serwerek wiedz nie chcialbym tu czitowac nawet jak bym mial to bym czitowal mmy chociaz czitow nie mam 

Dziekuje pisanie pisal kokoshino 

• Haha 1
Opublikowano

Witam, Gracz o nicku: "kokoshino" został zbanowany za: 
Pisanie ze ma wspomagacze, i sie dziwi ze anty-cheat tego nie wykrył.
Po tym jak to napisał zacząłem go spectować i zaobserwowałem że gracz miał wspomaganie widzenia "Wallhack".
A więc masz znikome szanse na odbanowanie,
ponieważ złamałeś regulamin.

POZDRAWIAM Q U V E R E K.

• Wow 1
Opublikowano

a z tym wallhackiem to niewiem nie umiesz sprawdzac poprostu ktos jest lepeszy i bana dostanie jak nie wiesz to spytaj sie jakiesgos innego admina czy mnie sprawdzi a nie ze patrzysz z 3 min i stwierdzasz ze mam wallchacka pokaz mi gdzie jak go mam

• Wow 1
Opublikowano
8 godzin temu, kokoshino napisał:

Po ponownym obejrzeniu dema stwierdzam że gracz jest czysty i proszę o ub.

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.