Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Legenda
Opublikowano

SQUID-GAME-Korea-Serial-Plakat-Filmowy-X

Squid Game - opis serialu

456 bardzo różnych od siebie osób otrzymuje zaproszenia do udziału w tajemniczej grze. Łączy ich jedno - wszyscy mają poważne problemy finansowe. Gra, w której stawką jest 45,6 miliarda południowokoreańskich wonów, toczy się na tajnym i zamkniętym terenie i obejmuje serię "tradycyjnych" dziecięcych zabaw, w których karą za przegraną jest śmierć. Komu uda się wygrać w tę okrutną grę i jaki, tak naprawdę, jest jej cel?

Mi serial przypadł do gustu :default_biggrin:

• Lubię to! 3
  • Uwielbiam 5
  • Sponsor
Opublikowano

Zleciał mi na strzała :default_cool:

Serial ekstra, warty polecenia. Drażniące - delikatnie rzecz ujmując - było zasranie Youtube filmami, gdzie przewijało się fafnaście tych samych ciekawostek.

Spoiler

Bo wiecie, że wszystkie gry w których uczestnicy brali udział były wymalowane na ścianie?

SUPER ORGINALNA I NIEZNANA CIEKAWOSTKA 🤮🤮

• Lubię to! 2
  • Legenda
Opublikowano

Ja po pierwszym odcinku miałem mieszane uczucia + ten koreański, po drugim i trzecim czekałem, aż ten jeden typ zdechnie i musiałem oglądać żeby się dowiedzieć. xD Ogółem spoko. 

• Lubię to! 1
  • Zasłużony
Opublikowano

Nie da się ukryć, że ten serial stał się najpopularniejszym praktycznie na całym świecie. Pierwsze dwa odcinki były niezachęcające - w sumie jak, w większości serialach. Dopiero później się rozgrywa najlepsza akcja. Oczywiście serial obejrzany w 24 godziny od polecenia przez znajomego. Czekam niecierpliwie na kolejny sezon, no i oby nie był na siłę, bo wtedy nie ma sensu oglądać. W sumie chciałbym coś takiego przeżyć, ale oczywiście bez krwi i łez. :PepeHands:

Polecam! :peeposalute:

• Lubię to! 3
  • Legenda
Opublikowano
W dniu 7.11.2021 o 22:00, Karcok napisał:

Polecam, łysy zaproponował świetną rzecz!

A pożyczy Pan netflixa? Zbieram się do obejrzenia od kilku tygodni, mam nadzieję, że niedługo nadejdzie ta piękna chwila xD

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.