Joshuua Posted November 6, 2021 Share Posted November 6, 2021 Nick z serwera: ♿Joshua♿ Wiek: 19 Staż na serwerze (W tym miejscu podaj link do gametracker'a):https://www.gametracker.com/joshuuaa/ Doświadczenie w adminowaniu: Byłem adminem na jednym z serwerów cs 1.6 i jakieś doświadczenie jest Znajomość sourcemoda [0/10]: mocne 6.5 Ile czasu możesz poświęcić na serwerze (dziennie/tygodniowo)?: 4-5 gdz dziennie Dlaczego Ty?: Zauważyłem ze mało adminów jest na mirage #2 i pomyślałem sobie ze mogę spróbować. Spróbować można nie? Posiadasz mikrofon?: Posiadam Kontakt: Discord: Joshuła#7988 SID: STEAM_0:0:11101 Posiadasz konto Prime?: Posiadam jak najbardziej Jakbym mógł dodać jeszcze parę informacji. Grając 05.11.2021 wieczorem bardzo często pojawiało się cheaterów lecz ani jednego admina nie było. Dlatego uważam ze przyda wam się więcej :D. Może nie mam aktywność 3 dniową na forum, ale wydaje mi się ze kiedyś już zakładałem konto na katujemy i nawet się odwoływałem od bana gdyż jeden z waszych adminow był nie kompetentny. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joshuua Posted November 6, 2021 Author Share Posted November 6, 2021 No może przesadziłem 4-5 ale jakby mi się chciało to bym tyle siedział. Ale jak się nie nadaje to mówi się trudno, nie? xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karcok Posted November 6, 2021 Sponsor Share Posted November 6, 2021 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts