Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Legenda
Opublikowano

spacer.png

Witam was serdecznie, rozgrzewki na serwerze wymagają poprawy i dopieszczenia!

Z tej okazji będziecie mieli szanse zaproponować własne pomysły na rozgrzewkę które według was brakuje na serwerze.

Macie pomysł na np. Only HE = Granie tylko Granatami odłamkowo-burzącymi? Nie ma problemu, złóżcie wpis pod moim postem!

Zapraszam do dyskusji i propozycji!

• Lubię to! 2
  • KAT 3
  • Uwielbiam 2
Opublikowano

Siema, mam trzy pomysły 

1. friendly autobh - dużo graczy czesto na rozgrzewce sobie po prostu biega w po mapie. Na pewno spodobałoby im sie automatyczne bh po mapie, żeby mogli sobie zwinnie i szybko pozwiedzać naszego mirka. Pomoże graczom to również sie wyciszyć i uspokoić przed nowa rozgrywka.

2. To samo co wyzej tylko w walce na noże.

3. USP/GLOCK only hs warm up - czyli rozgrzanie reki przed meczykiem. Zero farta, sam skill. Każdemu przyda sie potrenować pistole.

pozdrawiam, kajoj

• Lubię to! 4
  • Donator
Opublikowano

Pomysł, z "latającym scoutem" spoko :)
Np Only HS mając 16000$ i WSZYSTKIE bronie do kupienia?
Only Krowa / Negev?

• Lubię to! 4
Opublikowano

only one tap - jedna kula w magazynku i przeladowanie (oferta tylkoi dla tych co w glowe celuja )

• Lubię to! 1
  • Katowicz
Opublikowano
24 minuty temu, Dejv napisał:

only one tap - jedna kula w magazynku i przeladowanie (oferta tylkoi dla tych co w glowe celuja )

Mamy taką rozgrzewkę z AK47.

18 godzin temu, star: harry napisał:

Ja myślałem nad latającym skautem. Mogło by się ludziom spodobać. Grawitacja jak przy zeusach, ale ze skautem.

Mega spoko, w jednym z trybów w CS:GO grałam co tak fajnie powoli i wysoko się skakało i można było sobie ze skauta strzelać.

To co Karcok napisałeś o tych granatach byłoby mega spoko pomysłem, walka na HE + dodałabym jakiegoś speeda lekkiego, żeby można było się trochę pobawić :)

• Lubię to! 3
  • 1 miesiąc temu...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.