Jump to content
Karcok

Nowe rozgrzewki!

Recommended Posts

spacer.png

Witam was serdecznie, rozgrzewki na serwerze wymagają poprawy i dopieszczenia!

Z tej okazji będziecie mieli szanse zaproponować własne pomysły na rozgrzewkę które według was brakuje na serwerze.

Macie pomysł na np. Only HE = Granie tylko Granatami odłamkowo-burzącymi? Nie ma problemu, złóżcie wpis pod moim postem!

Zapraszam do dyskusji i propozycji!

• Like 2
  • KAT 3
  • I love it 2

Siema, mam trzy pomysły 

1. friendly autobh - dużo graczy czesto na rozgrzewce sobie po prostu biega w po mapie. Na pewno spodobałoby im sie automatyczne bh po mapie, żeby mogli sobie zwinnie i szybko pozwiedzać naszego mirka. Pomoże graczom to również sie wyciszyć i uspokoić przed nowa rozgrywka.

2. To samo co wyzej tylko w walce na noże.

3. USP/GLOCK only hs warm up - czyli rozgrzanie reki przed meczykiem. Zero farta, sam skill. Każdemu przyda sie potrenować pistole.

pozdrawiam, kajoj

• Like 4

24 minuty temu, Dejv napisał:

only one tap - jedna kula w magazynku i przeladowanie (oferta tylkoi dla tych co w glowe celuja )

Mamy taką rozgrzewkę z AK47.

18 godzin temu, star: harry napisał:

Ja myślałem nad latającym skautem. Mogło by się ludziom spodobać. Grawitacja jak przy zeusach, ale ze skautem.

Mega spoko, w jednym z trybów w CS:GO grałam co tak fajnie powoli i wysoko się skakało i można było sobie ze skauta strzelać.

To co Karcok napisałeś o tych granatach byłoby mega spoko pomysłem, walka na HE + dodałabym jakiegoś speeda lekkiego, żeby można było się trochę pobawić :)

• Like 3

• 1 month later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.