Karcok Posted November 3, 2021 Sponsor Share Posted November 3, 2021 Witam was serdecznie, rozgrzewki na serwerze wymagają poprawy i dopieszczenia! Z tej okazji będziecie mieli szanse zaproponować własne pomysły na rozgrzewkę które według was brakuje na serwerze. Macie pomysł na np. Only HE = Granie tylko Granatami odłamkowo-burzącymi? Nie ma problemu, złóżcie wpis pod moim postem! Zapraszam do dyskusji i propozycji! 2 3 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kajoj Posted November 4, 2021 Share Posted November 4, 2021 Siema, mam trzy pomysły 1. friendly autobh - dużo graczy czesto na rozgrzewce sobie po prostu biega w po mapie. Na pewno spodobałoby im sie automatyczne bh po mapie, żeby mogli sobie zwinnie i szybko pozwiedzać naszego mirka. Pomoże graczom to również sie wyciszyć i uspokoić przed nowa rozgrywka. 2. To samo co wyzej tylko w walce na noże. 3. USP/GLOCK only hs warm up - czyli rozgrzanie reki przed meczykiem. Zero farta, sam skill. Każdemu przyda sie potrenować pistole. pozdrawiam, kajoj 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
star: harry Posted November 4, 2021 Share Posted November 4, 2021 Ja myślałem nad latającym skautem. Mogło by się ludziom spodobać. Grawitacja jak przy zeusach, ale ze skautem. 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GuntruX Posted November 4, 2021 Share Posted November 4, 2021 Pomysł, z "latającym scoutem" spoko :) Np Only HS mając 16000$ i WSZYSTKIE bronie do kupienia? Only Krowa / Negev? 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejv Posted November 5, 2021 Share Posted November 5, 2021 only one tap - jedna kula w magazynku i przeladowanie (oferta tylkoi dla tych co w glowe celuja ) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vanilla. Posted November 5, 2021 Sponsor V.I.P Deserved Woman Share Posted November 5, 2021 24 minuty temu, Dejv napisał: only one tap - jedna kula w magazynku i przeladowanie (oferta tylkoi dla tych co w glowe celuja ) Mamy taką rozgrzewkę z AK47. 18 godzin temu, star: harry napisał: Ja myślałem nad latającym skautem. Mogło by się ludziom spodobać. Grawitacja jak przy zeusach, ale ze skautem. Mega spoko, w jednym z trybów w CS:GO grałam co tak fajnie powoli i wysoko się skakało i można było sobie ze skauta strzelać. To co Karcok napisałeś o tych granatach byłoby mega spoko pomysłem, walka na HE + dodałabym jakiegoś speeda lekkiego, żeby można było się trochę pobawić :) 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vanilla. Posted December 22, 2021 Sponsor V.I.P Deserved Woman Share Posted December 22, 2021 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts