Jump to content
SkinChanger - Zmiany! ×
OLYPGG

Ciężko czytać forum ...

Recommended Posts

Twój nick: OLY | PGG

Nick admina banującego: Blondass

Data/Mapa: De_Dust2

Serwer (mod): OnlyDD2

Opis sytuacji: Wchodzę świeżo po ub za screeny , po chwili dostaje bana od Blondass`a za aktywnego . Administracja to jeden wielki żart , siedzą na serwerze ale na forum ciężko wejść . Widać , że nawet nie weryfikujecie czy odpowiedzialna osoba dostaje admina na serwerze . Nie czytają w ogóle forum bo po co jestem przecież adminem mogę wszystko . Jak narazie więcej czasu spędzam na forum wstawiając ss i czakając na ub niż gram na serwerze w ciągu 45 minut x2 foty . Kpina totalna nie dostał bym fot drugi raz gdyby wasi administratorzy czytali forum i może by się dopatrzył że 15 minut temu wstawiłem pierwsze screeny .

Wycinek z konsoli:[AMXBans] ===============================================

[AMXBans] You are banned from this Server!

[AMXBans] You are permanently banned.

[AMXBans] Banned Nickname : OLY | PGG

[AMXBans] Reason : ' Aktywny. '

[AMXBans] You can complain about your ban @ www.Katujemy.eu

[AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 1172459161 '

[AMXBans] Your IP : ' 83.11.147.111 '

[AMXBans] ========================================

Pomylił się taa ? Jeżeli ktoś dostaje ss i je wstawia , dostaje ub i wchodzi na serwer i zaraz wylatuje z renson aktywny to się wk**wia bo ciężko otworzyć forum i spojrzeć na temat screenshoty . Nie jesteś pewny to patrzysz na forum , a nie wlepiasz niepotrzebnego bana . Wlepisz bana za czity czystemu typowi i też będziesz tłumaczył się , żę "pomyliłem się " ?

Ten Blondass to naprawdę 'nieogarnięty' admin.

Siedziałem na spekcie jakiś czas i obserwowałem pewnego gracza. Jak dla mnie był spalony i zrobiłem mu ss a on do mnie: "kurwa on był czysty na chuj kurwa banujesz czystego gracza" ... Ten admin to totalne zero pod względem kultury.

Pan DEREKTOR oraz quzevsky, dostajecie po warnie. Zapraszam do przeczytania regulaminu i odpracowania tych ostrzeżeń.

Natomiast BlondAss, ty też się pilnuj. Takie sprawy załatwiajcie prywatnie lub w strefie adminów.

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Admin przyznał się do błędu. UB przyznane.

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.