Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: HakuWed

Nick admina banującego: Kuśmier

Data/Mapa: 2.10.2021 koło 14

SteamID: STEAM_1:1:212000930

Serwer (mod): Only Mirage #4                              

Opis sytuacji: Byłem "sprawdzany" przez 2 adminów przez 1 krzywą akcje za którą dostałem bana, gdzie rushowałem rampę z 1 teammatem i został on zabity po chwili słyszałem jak podbiega enemy więc go po prostu zabiłem co wydało się im dziwne, potem wziąłem AWP i wcelowałem się z TV na mida bo widziałem na mapie że jest tam co najmniej jeden enemy po tym jak teammate został zabity na midzie więc wcelowałem się przed ścianą i zacząłem powoli pickować wcelowany mniej więcej w stronę boxów, po tym spadłem zauważyłem że jest 2 enemy, nie zdążyłem zareagować i zginąłem. To są 2 akcje za które dostałem bana, pewnie tylko dlatego że mam świeże konto 22h, rankedy grałem Vaca do teraz nie mam wbiłem skrzyżowane, grałem na innych serwerach raz mnie wezwali tylko na DC i mimo to bana nie dostałem, tak trochę do dupy było to "sprawdzenie" po 2 krzywych akcjach z rzędu gdzie cały mecz przebiegał w porządku.

Opublikowano

Ban został nadany z powodu:

- Wallhacka 

Użytkownik HakuWed podejrzanie grał mecz od początku meczu  nie podobała mi się gra tego użytkownika po kilku rundach sprawdziłem @HakuWed z innym adminem serwera i było kilka akcji gdzie nie wiedział o innych graczach a wcelował się na nich, po tym była akcja na midzie gdzie zraszował tt spawn zabił jednego przed zakrętem po czym wcelował się przez ściany na dwóch CT i powoli zaczął pickować na boxy

• Haha 1
Opublikowano

@ Kuśmier To jest tak zwane wcelowywanie się w pozycje gdzie możesz spodziewać się przeciwnika, sprawdzanie pozycji a ty to mylisz z tym, że po prostu WH to tak jakbym picknął mida na początku rundy na miragu i się wcelował a ty powiedział, że wiedziałem że tam ktoś jest

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.