Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick oskarżonego: Bot Aloes

Opis sytuacji: Grając na serwerze Om#4 gracze "afczą" na respie po zgłoszeniu na u@ admin olewa sprawę i gra dalej. Po chwili odpisuje, że to taki styl gry. Po czym ja odpisuje, że w takim razie idę po innego admina a on odpowiada, że drugi admin też nic nie zrobi i nadal olewa sprawę. Dodam także, że takowy admin mówi żebyśmy nie rashowali po stronie CT, gdyż regulamin mówi co innego: § 1.13. Na serwerze dozwolone jest rushowanie.

Powód: Olewanie zgłoszeń na u@

Dowody: Demko z około 13:00 

Pozdrawiam cieplutko   Shakal

• Lubię to! 5
Opublikowano

a więc tak z tym afk, chodziło o naadia, która poprostu nie potrafi dobrze grać, I dostaje wiele zgłoszeń na temat trollowania, i nie za bardzo jest co z tym zrobić, to samo z innymi adminami, chciałbym również powiadomić cie, że nadużywasz mikrofonu, jak i nie masz mutacji, nie wspominając o wyzywaniu innych na meczu który właśnie się skończył na serwerze, z rashowaniem mówiłem Ci o tym abyście w piefwszych minutach po stronie antyterrorystów nie rashowali, I było to jedynie upomnienie, również utrudniałeś mi robotę, aby zbanowac gracza o którym wciąż mówiłeś, I nadużywałeś mikrofonu, groźby w postaci degrada, gdy prosiłem cię abyś się uspokoił

Pozdrawiam, Bot Aloes

• Lubię to! 1
  • Donator
Opublikowano

Postaram się dzisiaj sprawdzić demko i dokładnie wszystko wyjaśnić :)

// Edit:

Więc tak, po obejrzeniu wszystkiego nie ma nic nadzwyczajnego na początku, lecz potem jest własnie mowa o staniu afk na respie @ Bot Aloes cały czas @ Shakal pisał na czacie, że 2 afczy więc jeżeli stoją afk i nic nie robią powinieneś od razu zkickować za afk a nie pisanie, że nic nie poradzisz jesteś adminem więc to twój obowiązek a nie pisanie takiego czegoś, nie można chronić ludzi innych np. tej naadi - trolluje i afczy i nie ma co z tym zrobić? powiedz mi jak nie ma jak jest :), w regulaminie masz napisane co i jak zrobić @ Bot Aloes . Po drugie @ Shakal nie utrudniał ci roboty, tylko ją bardziej ułatwiał, nie było nic w tym demku z około 13 godz, żeby nadużywał info lub groźby w postaci degrada, bardzo słabe usprawiedliwienie.

Podsumowując:

@ Shakal nic nie zrobił, tylko ułatwiał ci robotę i tyle @ Bot Aloes  i nic nie robił to co ty napisałeś.

@ Bot Aloes 2 ostrzeżenie, ostatnia szansa na poprawę ode mnie + minus.

Demko

• Lubię to! 5
  • Uwielbiam 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.