Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick z serwera: Yuno

Staż na serwerze (W tym miejscu podaj link do gametracker'a): 
GameTracker.com : Player Page for ♥Yuno♥

Doświadczenie w adminowaniu:  Około 6 miesięcy może dłużej admin na Only awp/Only mirage/3 maps  na r*

Znajomość sourcemoda [0/10]: 4.5/10

Znajomość języka angielskiego [0/10]: 2.5/10

Ile czasu możesz poświęcić na serwerze (dziennie/tygodniowo)?: dziennie od 2/4 godziny tygodniowo do  13/16 godzin 

Dlaczego Ty?:  Nazywam się Łukasz, mam 14 lat. Jestem miłą, kulturalną osobą potrafię zachować zimną krew w ciężkich sytuacjach jestem osobą wierną powierzenia wszelkich tajemnic i obowiązków moi znajomi jeżeli mają do wybrania mnie lub inną osobę do pomocy wybierają mnie ze względu na to, że jestem pomocny oraz można mi zaufać. Potrafię radzić sobie z wszelkimi sprawami jestem zarówno bardzo pomocny gdy widzę, że dzieje się komuś krzywda od razu mu pomagam nie ważne czy mi coś zagraża.
Staram traktować wszelkie osoby równo bez żadnej faworyzacji. Nie jestem osobą, która "konfi" na każdego zazwyczaj jest tak na odwrót. Jestem osobą bezkonfliktową, cieszę się życiem. Moją dobrą cechą jest to, że wolę sam czegoś nie mieć niż żeby nie miała czegoś moja rodzina, przyjaciele szanuję rzeczy, które mam bo wiem, że nie każdy może je mieć. Mam poczucie humoru ale umiarkowane. Jestem zwarty i gotowy do pomocy, nie jestem samolubem, który widzi tylko i wyłącznie swój czubek nosa. Myślę, że jestem aktywnym graczem lubię pomagać początkującym graczom i nie tylko. Potrafię zachować się w różnych sytuacjach, Zawsze próbuję dążyć do celu, jestem pomysłowy ciągle nabieram pomysły na różną rozgrywkę.

Posiadasz mikrofon?: Tak

Kontakt: Forum/Discord Masn3FEST#8587

SID: 76561199068720965

Posiadasz konto Prime?: Tak

Akceptujesz regulamin serwera? [TAK/NIE]: TAK

Akceptujesz regulamin forum? [TAK/NIE]: TAK

• Lubię to! 2
  • Donator
Opublikowano

Yo :UmPikaOla:

Zacznijmy, może od podstaw:

Polecam przeczytać przed złożeniem podania: 

Nie tylko dla kolegi ale i dla wszystkich którzy mają w planach składać podania.

Minusy:

- GT (czas spędzony na serwerze) niecałe 2 godziny w ciągu 2 dni...

- Konto pod podanie (Polecam popisać na chatbox'ie bądź napisać chociaż przywitanie na forum).

- Wiek (wiem, że są wyjątki, lecz jeśli nie przeczytałeś nawet wymagań dla mnie nie jesteś wyjątkiem).

- SM i Język Ang. (do nauczenia).

Plusy:

+ Rozpisałeś się (cieszy mnie to, że chociaż poświęciłeś więcej niż 5 minut i napisałeś cokolwiek o sobie).

Niestety może następnym razem się uda

Na NIE

• Lubię to! 1
  • Premium
Opublikowano

niestety na nie. Wiek moim zdaniem cię wyklucza, jest to ważne by mieć głos dość poważny poza tym nie widzę przeciwwskazań 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.