Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick z serwera: hudinii
Staż na serwerze (W tym miejscu podaj link do gametracker'a): https://www.gametracker.com/player/hudinii/54.38.134.235:27015/
Doświadczenie w adminowaniu: Mam całkiem spore doświadczenie, na pewnej sieci serwerów byłem adminem przez około 2 miesiące, następnie dostałem awans na opiekuna serwerów którym byłem około miesiąc może 2.
Znajomość sourcemoda [0/10]: 4
Ile czasu możesz poświęcić na serwerze (dziennie/tygodniowo)?: 2 - 6h dziennie 
Dlaczego Ty?: Ponieważ sporo gram, mam bagaż doświadczenia, chciałbym wesprzeć serwer nową parą rąk do pomocy, poza tym lubię tą robote.

Posiadasz mikrofon?: Tak
Kontakt: dsc: hudinii#8070, steam, forum.
SID: STEAM_1:1:535843750                  

Posiadasz konto Prime?: Tak

Edit: @ DxD198  na poprzedniej sieci nie jestem już opiekunem ponieważ osoba  która zarządzała siecia była nie odpowiednia na to stanowisko i każdy po dłuższej współpracy z tą osobą albo dostawał degrada dosłownie z dupy albo odchodził mi się trafił degrad po którym dostałem jeszcze perm silence który widnieje na mojej sygnaturze oczywiście został mi zdjęty po napisaniu do właściciela sieci. Pytasz czy można mi ufać? Wydaje mi się że nie jestem ci w żaden sposób w stanie tego udowodnić.

A moja aktywność na forum będzie lepsza z dnia na dzień lecz wymaganiach pisze że mam mieć minimum 3 dni stażu a mam dużo więcej.

• Haha 2
  • Premium
Opublikowano

Grasz przez 4 ostatnie dni i ta aktywność nie jest zbyt mocna. Siedzisz około 2-3 h. 

-kultura u Ciebie też nie jest zadowalająca, nie mówię tu, że wymsknie Ci się "kurwa" raz na jakiś czas tylko taki trochę toxic jesteś. 

-/+ SM 

-Forum 

Jak dla mnie na NIE. 

• Lubię to! 1
  • Przykro mi 1
Opublikowano

Dobra to tak zacznijmy 

Plusy:

Micro

Prime

Minus:

Aktywność Forum --> do nadrobienia Admin to nie tylko ranga na serwerze lecz forum też jest obowiązkiem 

Dlaczego ty --> napisałeś że lubisz tą robotę oraz że byłeś opiekunem serwera tylko czemu tak krótko ? Wiem że w przywitaj się napisałeś że lubisz sobie poskakać po sieciach nie wiem czy można ci ufać w takim razie .

Na razie Nie ze względu na to że zbyt krótko cię znamy i mała pewność jest co do ciebie jak na razie u mnie. Pobędziesz z nami dłużej to na pewno zmienię zdanie.

• Lubię to! 4
  • Przykro mi 1
Opublikowano

Hahah, oczywiście że na nie, a czemuż to? Już opowiadam.

Małe gt przynajmniej 25h a nie tylko jakieś 8 xD

Byłeś adminem przez 2 miesiące dostałeś awans na opiekuna i twój sourcemod wynosi tylko 4, chyba sobie jaja robisz.

Prime spoczko

Aktywność na forum nadrób posty i wgl.

"Dlaczego Ty?: Ponieważ sporo gram, mam bagaż doświadczenia, chciałbym wesprzeć serwer nową parą rąk do pomocy, poza tym lubię tą robote." bagaż doświadczenia nazywasz tym,?? Ja ledwie byłem 1 miesiąc adminem a umiem więcej niż ty...'

Oficjalnie na nie :p

P.S jeszcze widać jakim jesteś graczem lub dorosłym, bo gdy ktoś napisze na nie to dajesz emotke haha, a jak ktoś na tak to emotke serduszka :p.

• Lubię to! 2
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)

Generalnie to na moje nie ma o czym mówić, na GT jesteś aktywny tak naprawdę od 5 dni do tego znajomość sm z takim "bagażem doświadczenia" jest trochę zabawna, każdy admin powinien znać podstawowe komendy, a ty byłeś przecież opiekunem więc samo sm_admin to trochę słabo.

Co do tej sytuacji którą opisałeś po edycji to nie do końca było tak jak napisałeś, degradacja była za skargę od gracza bo bodajże nazwał cię policjantem a ty mu dałeś muta, do tego jak to wyższa administracja na tamtej sieci napisała podczas rozmowy totalnie ich oplułeś i krótko mówiąc poczułeś się.

Jestem totalnie na nie, sama aktywność jest bardzo słaba do tego ledwo wbiłeś wymaganą ilość godzin gdzie 10 jest w ostatnie 5 dni i już podanie.

Edytowane przez ToberD
  • Lubię to! 2
  • Haha 1
Opublikowano

Tak jak napisali wyżej, popraw aktywność na serwerze, pokaż że Ci zależy i wtedy pomyślimy ;)

• Lubię to! 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.