Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Więc Tak

-Miły

-Ogarnięty

-Zabawny

-Dobrze spełniasz się jako Opiekun Serwera

Oby Tak dalej ;)

• Lubię to! 1
Opublikowano

"Jestem na nie"

Miły, ogarnięty, nieogar, śmieszny, dziwny, noob, straszy banem, pisze 10 postów pod rzad ! :D

• Lubię to! 1
Opublikowano

Dobry, ogarnięty, samolubny (jeśli chodzi o kampe na ZM :DD), zabawny. 

3maj tak dalej ziomek ;d 

• Lubię to! 1
Opublikowano

Jesteś ogarnięty, dajesz rade na powierzonych ci stanowiskach ale jest trochę zbyt dużo skarg na ciebie ale po za tym nie mam więcej zastrzeżeń.

• Lubię to! 1
Opublikowano

Moim zdaniem chcesz mieć jak najwięcej rang pod nickiem, a mało się starasz. Sporo skarg na Ciebie i słusznych, bo na serwerze zgrywasz wielkie pana, który próbuje wymyślać coś nowego wkręcając graczy.

Opublikowano

Na jailu trochę kozaczysz, wymyslasz zasady, ktore znasz tylko Ty, ale na plus to , ze kiedys mialem FK, a mnie nie wyrzuciles, bo wiedziales, ze się uczę

Jak dla mnie zbyt bardzo lecisz na kolorki, na kazdego admina skladales podanie, byles UB, redaktorem i chciałes byc moderatorem zbyt wiele, zbyt wiele

Opublikowano

Moze i leciales na kolorki ale mysle ze sie zmieniles a przynajmniej swoje postepowanie:)

Ogolem mily,fajnie sie z nim gada na cs,zabawny,szczery:P

• Lubię to! 1
Opublikowano

Jestem na tak.

- Staż

- amxx

.............

a teraz tak serio :D, można się z tobą dogadać nie wiem jak inni, ale ważne, że my się dogadujemy :D

• Lubię to! 1
  • Legenda
Opublikowano

Jak dla mnie lecisz na kolorki. Nie zawsze wywiązywałeś się z swojego obowiązku. Teraz się trochę zmieniłeś i dobrze sprawujesz się jako opiekun. :) 

• Lubię to! 1
Opublikowano

Większość Twoich propozycji jest do kitu, ale lepsze to niż człowiek siedzący na dupie i nie interesujący się losem sieci, bo zawsze jakaś jedna propozycja na milion może być zaakceptowana. Jesteś aktywny, dużo siedzisz na forum, ale też musisz zrozumieć, że nie wszystko można mieć naraz i powinieneś sobie wybrać takie jedno stanowisko, które Ci w zupełności wystarczy i na którym będziesz się spełniał.

• Lubię to! 2
Opublikowano

Oj Tomek. Kozaczek z jailebrak'a :D  Spoko się z Tb gra na jailu, prowadzisz kreatywnie to fakt, ale lubisz też wkręcać nowych xD Jako opiekun odkąd odeszli tacy gracze jak Jaszpol czy Comandosik, nie ma żadnej skargi z jailbrek'a na Ciebie co jest dużym +, ale i tak oboje wiemy, że oni chcieli Cię zdegradować ... Twoje propozycje, są robione pod siebie Tomuś, dlatego innym i mi się nie podobają ... Mają one być dobre dla wszystkich, a nie tylko dla Ciebie . Ogólnie pozytywny człowiek :) Czekamy na jailu

• Lubię to! 1
  • 3 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Cały czas te same błedy, nie dajesz nam zmienić zdania na swój temat, bezsensowne posty cały czas, zaśmiecasz tylko forum, składasz podania gdzie tylko można, strasznie, ale to mega strasznie dziecinny...Dorośnij chłopie!!

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • Legenda
Opublikowano

Powiem ci jedno

Jesteś ogarnięty, ale lecisz trochę na kolorek przesadzasz z podanami ale + są takie że ogarnięty, miły :P

• 3 tygodnie później...
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Użytkownik zbanowany.

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.