Jump to content
Real Photos 2023 ×
.:Tomek:.

.:Tomek:. - Opinia

Recommended Posts

Jesteś ogarnięty, dajesz rade na powierzonych ci stanowiskach ale jest trochę zbyt dużo skarg na ciebie ale po za tym nie mam więcej zastrzeżeń.

• Like 1

Moim zdaniem chcesz mieć jak najwięcej rang pod nickiem, a mało się starasz. Sporo skarg na Ciebie i słusznych, bo na serwerze zgrywasz wielkie pana, który próbuje wymyślać coś nowego wkręcając graczy.

Na jailu trochę kozaczysz, wymyslasz zasady, ktore znasz tylko Ty, ale na plus to , ze kiedys mialem FK, a mnie nie wyrzuciles, bo wiedziales, ze się uczę

Jak dla mnie zbyt bardzo lecisz na kolorki, na kazdego admina skladales podanie, byles UB, redaktorem i chciałes byc moderatorem zbyt wiele, zbyt wiele

Moze i leciales na kolorki ale mysle ze sie zmieniles a przynajmniej swoje postepowanie:)

Ogolem mily,fajnie sie z nim gada na cs,zabawny,szczery:P

• Like 1

Jestem na tak.

- Staż

- amxx

.............

a teraz tak serio :D, można się z tobą dogadać nie wiem jak inni, ale ważne, że my się dogadujemy :D

• Like 1

Większość Twoich propozycji jest do kitu, ale lepsze to niż człowiek siedzący na dupie i nie interesujący się losem sieci, bo zawsze jakaś jedna propozycja na milion może być zaakceptowana. Jesteś aktywny, dużo siedzisz na forum, ale też musisz zrozumieć, że nie wszystko można mieć naraz i powinieneś sobie wybrać takie jedno stanowisko, które Ci w zupełności wystarczy i na którym będziesz się spełniał.

• Like 2

Oj Tomek. Kozaczek z jailebrak'a :D  Spoko się z Tb gra na jailu, prowadzisz kreatywnie to fakt, ale lubisz też wkręcać nowych xD Jako opiekun odkąd odeszli tacy gracze jak Jaszpol czy Comandosik, nie ma żadnej skargi z jailbrek'a na Ciebie co jest dużym +, ale i tak oboje wiemy, że oni chcieli Cię zdegradować ... Twoje propozycje, są robione pod siebie Tomuś, dlatego innym i mi się nie podobają ... Mają one być dobre dla wszystkich, a nie tylko dla Ciebie . Ogólnie pozytywny człowiek :) Czekamy na jailu

• Like 1

• 3 weeks later...
  • 3 weeks later...

Cały czas te same błedy, nie dajesz nam zmienić zdania na swój temat, bezsensowne posty cały czas, zaśmiecasz tylko forum, składasz podania gdzie tylko można, strasznie, ale to mega strasznie dziecinny...Dorośnij chłopie!!

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • Servers technician

Powiem ci jedno

Jesteś ogarnięty, ale lecisz trochę na kolorek przesadzasz z podanami ale + są takie że ogarnięty, miły :P

• 3 weeks later...
  • 3 months later...

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Użytkownik zbanowany.

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.