Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiem ze mam na forum wielu hejterów, więc dawajcie mordeczki teraz możecie jechać śmiało. Czekam na szczere opinie

Opublikowano

Więc Tak

-Spoko się z tobą gada ziomuś

-Miły 

-Bardzo ogarnięty

-Jeden z lepszych Moderatorów na sieci

• Lubię to! 1
Opublikowano

Jeden z najlepszych moderatorów na sieci. Nawet jak nie miałeś rangi byłeś najbardziej pomocny. Teraz jesteś jeszcze bardziej ;D koleżeński, miły, sympatyczny, świetny! :)

• Lubię to! 1
Opublikowano

Jesteś jak dla mnie najlepszym moderatorem na Forum, poświęciłeś swój czas aby te forum jak i serwery funkcjonowały. Swoją pracę wykonujesz sumiennie i odpowiedzialnie. A więc tak :

- Najlepszy Moderator Forum 

- Pomocny 

- Ogarnięty

Ps. Nie ździwiłbym się jak Dudnes dał by ci Vice Administratora ;) 

• Lubię to! 1
Opublikowano

Majster co tu dużo pisać, bardzo zaangażowany w życie forum :D (No life forumowy :D), zabawny, oby tak dalej :D 

f7d3616830_glod.jpg

• Lubię to! 1
Opublikowano

Jeden z najbardziej zaangażowanych modków jak na razie, ponadto robisz dużo innych rzeczy, by sieć się rozwijała, ale dawno Cię na dd2 nie widziałem :> Do tego dodam, że jesteś ogarnięty i bardzo pomocny :)

• Lubię to! 1
Opublikowano

Wesoła mordeczka która potrafi mi poprawić humor, zaangażowany w sieć oraz odpowiedzialny. Trochę lami na DD2, ale to zapewne wina chomika. :D Na pewno jeszcze nie raz, razem coś dygniemy :D 

Opublikowano

Spoko majster, pomocny, pracowity, zaangażowany moderator jak mało który, bardzo dobrze wywiązuje się ze swoich obowiązków oby tak dalej :D

• Lubię to! 1
Opublikowano

Jesteś osobą, która za bardzo czasami chce - ale to też pozytyw, że Ci bardzo zależy na tej sieci. I przede wszystkim za szybko się irytujesz.

• Lubię to! 1
  • Legenda
Opublikowano

Jesteś bardzo pomocny, aktywnie uczestniczysz w życiu forum, dobrze wykonujesz swoje obowiązki jako moderator. Nie widziałem Cię jeszcze na Ts'ie i nie gadałem z tobą. 

• Lubię to! 1
Opublikowano

Jest to gosc ktory zawsze proboje mi podkradac kille na ffa a pozatym niezle ogarnia,mily,szczery,zabawny i rozmowny na cs:(

• Lubię to! 1
Opublikowano

Jak dla mnie jesteś bardzo pozytywną osobą, chociaż czasem za bardzo się dajesz ponieść. Jako moderator dobrze pełnisz swoją funkcję i mam nadzieję, że będzie tak przez długi czas... :D

Zawsze można z Tobą pożartować jak i pogadać na poważne tematy. Bardzo spoko osoba ;)

• Lubię to! 1
  • Właściciel
Opublikowano

Osoba z wielkim zapałem do pracy. Nie raz siedział cały dzień i nabijał głosy na serwery. Strasznie zaangażowana osoba. Dobry chłopak na nocne rozmowy TS :D

• Lubię to! 1
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

co tu dużo mówić. obecnie chyba najbardziej zaangazowana osoba na sieci ;) Miły Sympatyczny trzeźwo podchodzisz do problemów oby było takich osób jak najwięcej ;)

Opublikowano

Podjąłeś się wraz z Developerem opieki oraz prac nad serwerami. Wraz z Dudnesem chcesz wgrać nowy serwer na, którym grałem i jest zarąbisty. Ogarnięty chłopaczyna, który wie co robi, stara się rozwijać sieć. Oby tak dalej Mr_Danio  :bry:

Opublikowano

pozytywna mordeczka, miły, sympatyczny itd, również da się z nim o wszystkim pogadać jeden z najlepszych tutaj. :)

Opublikowano

Bardzo dobry kontakt, stara sie pomagac i mysli logiczni. Jezeli widzi ze cos jest zle, probuje to naprawic. Goraco go polecam, pozytywna mordencja. :)

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Jesteś moim przydupasem :D Mieliśmy troche spin no ale pozatym to pracowity chłopak i rudy. Polecam allegrowicza.

• Lubię to! 1
Opublikowano

Danio, Danio. Pracowity i pomocny chłopak to widać od razu :D stara się bardzo, aby coś z tego było, wszystko chce idealnie czasami jak z resztą każdemu po prostu nie wyjdzie, ale nie poddaje się :) Miły, sympatyczny, łapiemy kontakt na ts i fajnie, fajnie się gada. Maniak Cs, jakies tam doświadczenie ma, ale ubić go łatwo można :P

• Lubię to! 1
  • 1 miesiąc temu...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.