Jump to content
Serwery Counter-Strike 2 ×
Ojciec

Ojciec

Recommended Posts

Jeden z lepszych osób na forum, sieci. Spokojny, podchodzisz do każdej sprawy ze spokojem. NIe widziałem abyś chociaż raz przeklnął.

Świetnie wywiązujesz się ze swoich obowiązków. Bardzo pozytywna osoba na sieci.

Do każdej sprawy podchodzisz z rozwagą i spokojem. Nie widziałem jeszcze, żebyś gdziekolwiek z kimś zbędnie dyskutował. Mimo to mam wrażenie, że jesteś trochę tajemniczy. Ale to tylko moje przeczucie :D Rób to co robisz dalej, bo robisz to dobrze :)

Osoba bardzo zrównoważona psychicznie, która ma niesamowite podejście do ludzi na forum. Jesteś staruszkiem :D ;) 

Jako Vice administrator bardzo dobrze wykonujesz swoją pracę, powiedziałbym ze nawet lepiej niż jak byłeś moderatorem czyli jest progress :D

Jak dla mnie najbardziej uczciwa, spokojna osoba na forum. Nigdy nie jesteś stronniczy, nie ma u Ciebie faworyzacji, pamiętam moją kłotnie z Playem i to jak mi wtedy pomogłeś.

Moim zdaniem najbardziej szanowana osoba na forum. Bogate słownictwo, które sprawia, że na forum jesteś traktowany jak Ojciec

Wyszła laurka, ale chyba wiele ludzi sądzi tak jak ja

Dla mnie jesteś najbardziej spokojnym użytkownikiem forum. Do każdej sprawy podchodzisz z szacunkiem i spokojem. Po prostu swoją prace wykonujesz perfekcyjnie. Do każdej sprawy podchodzisz ze strony zasad nie zważając na to czy kogoś znasz lepiej czy też nie. Jesteś odpowiednim człowiekiem na odpowiednim miejscu ;) To tyle z mojej strony 

Majster, twoja skrupulatność jest niesamowita :D Jesteś bardzo ogarniętą osobą, do tego bardzo dojrzałą, widać że troszczysz się o sieć i masz cel w życiu. Oby tak dalej mistrzu :D 

• Deserved

No Ojciec Ojciec czas przyszedł i na Ciebie bym Cię ocenił.

Jesteś bardzo inteligentnym człowiekiem co widać po twoim szerokim zasobie słów oraz wypowiedziach. Umiesz zachować zimną krew i spokojnie poczekać. Jesteś osobą która nie wszczyna kłótni, ani nic tylko bardziej jesteś osobą która to woli rozwiązywać. Zawsze znajdziesz czas dla sieci, jesteś ogarnięty. Wiesz co robisz i zasłużyłeś na tą posadę na której się znajdujesz. 

• Owner

Jedna z osób o największym stażu w sieci. Jest z nami od początku praktycznie. Miał przerwę od nas lecz wrócił z powrotem. Podejmuje dobre decyzje, sprawuje się idealnie w roli Vice. Dobry Ojciec dla forum jak i w życiu prywatnym. :D

• 2 months later...

Ukoronowanie tej sieci ze tak powiem osoba nad wyraz spokojna i uczciwa, obiektywnie podchodzisz do spraw jakie trzeba zalatwic. Da sie z toba bez problemu dogadac :-) odpowiednia osoba do rangi ktora posiadasz

Szacun staruszku :-D

• 1 month later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.