bastian Posted March 15, 2015 Share Posted March 15, 2015 Riot wyruszył z nową akcją, która nagradza graczy mainujących jedną lub więcej postaci. Dzięki graniu jednym bohaterem nasza postać będzie awansować do lepszych kręgów, co wizualnie ulepszy wygląd bohatera i doda mu nowe urozmaicenia. System będzie o tyle dobry, że zmiany będą jedynie graficzne, a postać dzięki lepszym kręgom nie będzie posiadała żadnych bonusów ułatwiających rozgrywkę. Projekt stanowi jedynie ulepszenia wizualne. Jak działa ten system? Na oficjalnej stronie LoLa wszystko opisane jest czarno na białym, więc nie będę się na ten temat rozpisywał. Więcej informacji znajdziecie tutaj. Moim zdaniem to krok w dobrą stronę. Patrząc na to, że jednym championem potrafiłem zagrać 500 rankedów, nie będzie dla mnie przeszkodą wbicie mu kręgu 5 :) źródło: http://eune.leagueoflegends.com/pl/features/maestria-bohaterow-w-wersji-testowej Link to comment Share on other sites More sharing options...
LBN<3 Posted March 15, 2015 Share Posted March 15, 2015 Grubooo! Czyli fiorką moją kochana wbiję się aż do challenger'a :D Wystarczą dwa bany piki [ jax, patheona ] i jest sieka ;D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Owner Dudnes Posted March 15, 2015 Owner Share Posted March 15, 2015 co oni nie wymyślą, chyba wrócę do gry Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veq Posted March 16, 2015 Share Posted March 16, 2015 Dudnes wracaj do gry fajne rzeczy po dodawali na lola i nowa postac barda :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts